Made in Lab 37 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor mannen - vervanging voor HERMES TERRE D'HERMES

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Made in Lab 37 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Eau de parfum voor mannen - vervanging voor HERMES TERRE D'HERMES *. Made in Lab 37 is een geur die frisheid combineert met unieke kruidigheid. Het is de essentie van de natuur in een fles, dus perfect voor mannen die van de natuur houden en dromen van haar schoonheid. Deze geur staat bekend om zijn unieke en verfijnde aroma dat de essentie van de aarde en de natuur vastlegt. Made in Lab 37 zal fans van houtachtige composities aanspreken. Topnoten zijn een explosie van citrusvruchten zoals sinaasappel en grapefruit die voor een eerste vleugje frisheid zorgen. In het hart van de compositie vind je een combinatie van aardse en minerale akkoorden, met de toevoeging van vuursteen, wat warmte en kruiden toevoegt. Basisnoten bevatten houtachtige en aardse elementen zoals vetiver, benzoë en bosmos, die de geur diepte, duurzaamheid en een warme, sensuele kwaliteit geven. Deze geur is kalm, harmonieus, rauw, vochtig en mannelijk.

Opmerkingen:

Hoofd: sinaasappel, grapefruit

Harten: Vuursteen

Basis: Eikenmos, houtachtige noten, benzoë

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114286
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693164951

Made in Lab 37 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies