Made in Lab 38 Unisex Eau de Parfum voor dames en heren 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor dames en heren - vervanging voor CALVIN KLEIN ONE

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 38 Unisex Eau de Parfum voor dames en heren 100 ml

Eau de parfum voor dames en heren - vervanging voor CALVIN KLEIN ONE *. Made in Lab 38 is een combinatie van frisheid van citrusvruchten en bloemige delicatesse, waardoor een gedurfde compositie ontstaat die iedereen zal aanspreken, ongeacht ervaring in de wereld van parfums. Deze lichte en minimalistische geur is perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Made in Lab 38 is een unisex geur, gekenmerkt door een fris, citrus en minimalistisch karakter. De geur opent in de topnoten als een frisse en verfrissende zeebries op het strand. Je vindt er noten als bergamot, citroen, ananas en groene noten die zorgen voor een verfrissende en energieke start van de geur. De hartnoten tonen een bloemig en aromatisch karakter, met tonen als roos, lelietje-van-dalen, jasmijn, iriswortel, viooltje en nootmuskaat. Deze elementen voegen een zachte en licht poederachtige dimensie toe aan de geur. De basisnoten bestaan uit amber, muskus, cederhout en eikenmos, die de compositie een subtiele diepte en sensualiteit geven, waarbij de frisheid van de top- en hartnoten in evenwicht worden gebracht.

Opmerkingen:

Topnoten: Citroen, bergamot, ananas, kardemom, mandarijn, papaja, groene tonen

Hart: nootmuskaat, roos, lelietje-van-dalen, jasmijn, iriswortel, viooltje

Basis: muskus, eikenmos, amber, ceder, sandelhout

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114287
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693164944

Made in Lab 38 Unisex Eau...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies