Paese Foil Effect enkele oogschaduw 305 JASPER

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Dostępny

Het folie-effect op de oogleden is een van de strong hete trends in make-up. We konden niet onverschillig voor hem blijven. In ons laboratorium we hebben prachtige schaduwen gecreëerd die perfect zijn om te dragen avond uitjes. Perfect voor mensen die hun avontuur beginnen met professionele make-up en voor al die vrouwen die dat leuk vinden wij houden van schilderen. Ze verspreiden zich perfect op de huid, dat hebben ze licht gel, romige consistentie en dankzij goed geselecteerde parels zorgen ze voor het gewenste folie-effect.
  • Foil Effect schaduwen verrukken met een sterke gloed en diepe kleur
  • ze verspreiden zich perfect op de huid
  • dankzij goed geselecteerde parels zorgen ze voor een folie-effect
  • kleuren geïnspireerd door edelstenen stellen u in staat om unieke make-up te creëren voor vele gelegenheden
  • Ze hebben een romige, lichtgele textuur
  • ze kunnen droog of nat worden gebruikt
Voor een intense kleur en sterke glans breng je schaduwen aan met je vingertop of een borstel van synthetische haren, bijv. Paese 9P. Een penseel gebruiken om door Paese 8P te blenden krijg je een delicaat effect, perfect voor wat Dag.
MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CI 77491, DIMETHICONE, ZINK MYRISTATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, ISONONYL ISONONANOATE, CAPRYLYL METHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICAAT, PPG-3 GEHYDROGENEERDE CASTOROLIE, CI 77891, OLIVE GLYCERIDEN, FENOXYETHANOL, CERAMIDE NP, ETHYLHEXYLGLYCERINE De huidige samenstelling staat op de verpakking.
67582
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902627611780

Paese Foil Effect enkele...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies