Paese Puff Cloud Oogpoeder 5 g

€ 9,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
12
Dostępny

De tere huid rond de ogen vereist speciale zorg. strong hebben we Puff Cloud gemaakt - een gladmakend poeder voor onder de ogen, dat de houdbaarheid van de concealer verlengt en de tekenen van vermoeidheid verdoezelt. De lichtverstrooiende formule maakt de huid glad zonder deze te overbelasten. De voedende cactusvijgolie die erin zit, zorgt voor de gebieden die bijzonder gevoelig zijn voor rimpels. Wij zeggen bladerdeeg tegen slapeloze nachten!

Werkzaam bestanddeel - cactusvijgolie :
  • regenereert intensief en heeft antioxiderende eigenschappen, vertraagt de vorming van rimpels
  • herstelt en verstevigt de opperhuid
  • herstelt de balans van de droge en geïrriteerde huid
Hoe te gebruiken: Aanbrengen onder de ogen om te fixeren corrector. Je kunt het ook gebruiken op geselecteerde delen van het gezicht, bijvoorbeeld in T-zone of onder oogschaduw om de houdbaarheid te verlengen.

TALC, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE / SILICA CROSSPOLYMER, POLYMETHYLMETHACRYLAAT, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, CYCLOPENTASILOXAAN, SYNTHETISCHE FLUORFLOGOPIET, OPUNTIË FICUS-INDICA ZAADOLIE, PERFLUOROOCTYLTRIETHOXYSILANE, POLYPERFLUOROMETHYLISOPROPYLETHER, TOCOFERYLACETAAT, TRIMETHYLSILOXYSILICAAT, DIMETHICONE, SILICA, FENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERINE.
101996
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902627618505

Paese Puff Cloud Oogpoeder 5 g

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies