Hesh Mehandi Henna poeder 100 gr

€ 2,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

< strong style="color:#313131;font- family :ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;">Mehendi henna voor haarverven en lichaamsdecoratie - Hesh

Mehandi Hesh poeder is een natuurlijke kleurstof voor het kleuren van haar en het versterken van de haarstructuur. Door je haar te verven met Mehandi ziet je haar er al na een paar keer gebruik mooi en gezond uit. Het kan worden gebruikt om haar, voeten, handen en nagels te verven, waardoor ze er aantrekkelijker uitzien.

Mehandi Hesh-poeder is:

  • het geheim van mooie voeten en handen
  • natuurlijke kleurstof
  • koelt af


SOLLICITATIE:

Mehendi is de kunst om het lichaam te versieren met hennapasta.

Om het te bereiden, giet je hennapoeder in een keramische schaal. Voeg voldoende citroensap toe om een dikke pasta te maken. Roer het mengsel goed door met een plastic lepel, nooit een metalen lepel. Sommige metalen kunnen reageren met citroensap en voorkomen dat de henna goed werkt. U kunt een beetje suiker of honing toevoegen, waardoor de pasta beter op de huid blijft plakken en gemakkelijker te verspreiden is. Bedek de aldus bereide pasta met folie en laat het een nacht op een warme plaats (21 C) staan. Om de kleur te versterken, kunt u een paar druppels natuurlijke kruidnagel-, eucalyptus- of tea tree-olie toevoegen. Wanneer de pasta van groen naar bruin verkleurt, is deze klaar voor gebruik.

Om patronen op de huid aan te brengen, heb je een applicator nodig om patronen te schilderen. Zo'n applicator kun je op veel manieren zelf maken. U kunt bijvoorbeeld een stuk plastic folie gebruiken, dat in een kegelvormige rol moet worden gerold en met plakband moet worden afgedicht, zodat het tijdens het werk niet uitrafelt.

SAMENSTELLING:

Henna (Lawsonia Intermin)-extract

103034

Specifieke referenties

ean13
8901701102104

Hesh Mehandi Henna poeder...

€ 2,90
group_work Toestemming voor cookies