Paese Long Cover Dekkende foundation /0. 5 / Ivoor 30 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Long Cover Fluid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
Om nog langer van perfecte make-up te kunnen genieten, hebben we de Long Cover Fluid foundation in het leven geroepen. Maakt de huidskleur perfect egaal, verlengt de houdbaarheid van make-up en laat de huid er mooi en stralend uitzien.

Een romige foundation met langdurige dekking die perfect is voor de normale, droge, gevoelige en couperose huid. Het zorgt ervoor dat je huid er de hele dag perfect uitziet.

Langhoudende foundation, perfect voor actieve mensen. Een van onze meest veelzijdige producten. Met de juiste basis en afwerking werkt het voor elke huid behalve de vette. Werkt goed met andere producten in de Long Cover-serie.

ACTIEVE INGREDIËNTEN:

  • vitamine C - een sterke antioxidant die betrokken is bij de synthese van collageen, revitaliseert, voorkomt huidveroudering en verbetert de kleur

  • vitamine A en E - verhogen de elasticiteit, vertragen het verouderingsproces aanzienlijk, beschermen tegen de vernietiging van epidermale lipiden en collageenvezels, voeden de huid

  • d- pantenol - verzacht irritaties en ontstekingen

  • squalane - regenereert en bevordert het transport van actieve ingrediënten in de huid, helpt rimpels te verminderen

HOE TE GEBRUIKEN

Breng met een foundationkwast, sponsje of vingertoppen aan op de eerder geprepareerde huid.

SAMENSTELLING

AQUA , CYCLOPENTASILOXANE, ALUMINUM ZETMEEL OCTENYLSUCCINATE, POLYISOBUTENE, PARAFFINUM LIQUIDUM, LAURYL PEG-18/18 METHICONE, NATRIUMCHLORIDE, GLYCERINE, PROPYLEENGLYCOL, FENOXYETHANOL, TOCOFERYLACETAAT, D- PANTHENOL , SQUALANE, TRIETHOXYCAPRYLSILAAN, ALUMINIUMHYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERINE, PEG- 8, TOCOFEROL, ASCORBYLPALMITAAT, CITROENZUUR, ASCORBINEZUUR, [+- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499].

103771

Specifieke referenties

ean13
5901698576370

Paese Long Cover Dekkende...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies