Eveline Sexy Girl 24h Mascara Extra Volume 10 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Innovatieve formule krult en verdikt wimpers op spectaculaire wijze , waardoor je look er lange tijd fenomenaal uitziet

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Eveline Sexy Girl 24h Mascara is een unieke mascara die niet alleen je look fantastisch benadrukt, maar ook je haar uitgebreid verzorgt. De cosmetica is perfect voor een avondje uit met vrienden, een romantische date of een belangrijke meeting. 

Eveline Sexy Girl 24h Mascara is een perfecte finish voor elke oogmake-up. De innovatieve Care & Beauty-formule krult en verdikt wimpers op spectaculaire wijze , waardoor je look er voor een lange tijd fenomenaal uitziet! De mascara garandeert een onmiddellijk effect van dikke, expressieve wimpers zonder deze te verzwaren . Daarnaast veegt of pluist het niet , waardoor je de hele dag kunt genieten van een perfecte make-up. De precieze, geprofileerde Flexy Brush TM-borstel met micro-siliconenharen kamt, scheidt en lift wimpers gemakkelijk , en zorgt voor spectaculaire verdikking en sexy krulling.

De samenstelling van Eveline Sexy Girl 24h Mascara is ook verrijkt met extract van Senegalese acaciahars, rijstwax en carnaubawas . Deze unieke actieve ingrediënten hydrateren, voeden en stimuleren de reconstructie van wimpers diep. Haar wordt zichtbaar gladgestreken, verdikt en verdikt , waardoor ze je look elke dag prachtig benadrukken.



HOE TE GEBRUIKEN

Breng de mascara aan vanaf de wortels tot aan de uiteinden van de wimpers - met een dynamische beweging naar rechts en links, waarbij de borstel naar boven wordt gericht. Laat je wimpers niet opdrogen tussen de lagen mascara om nog meer volumineuze wimpers te krijgen.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, paraffine, CI 77499, acacia Senegal-gom, stearinezuur, triethanolamine, palmitinezuur, butyleenglycol, copernicia cerifera cera, glycerylstearaat, polybuteen, VP / eicoseencopolymeer, Oryza Sativa-zemelenwas, gehydrogeneerde rijstzemelenwas, hydroxyethylcellulose , myristinezuur, arachidinezuur, beheenzuur, oliezuur, fenoxyethanol, methylparabeen, propylparabeen

104650

Specifieke referenties

ean13
5901761985405

Eveline Sexy Girl 24h...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies