Eveline Variete minerale foundation /01/ 8 g

€ 6,80
Inclusief belasting

De lichte formule van de cosmetica zal de huid niet belasten en tegelijkertijd haar uiterlijk verbeteren! Het recept met 93% minerale ingrediënten zal de huid laten ademen en haar verzorgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

BESCHRIJVING

De lichte formule van de cosmetica zal de huid niet belasten en tegelijkertijd haar uiterlijk verbeteren! Het recept met 93% minerale ingrediënten laat de huid ademen en verzorgt haar

Dankzij minerale pigmenten en hyaluronzuur is de foundation zelfs perfect voor de droge huid. Het geeft een gemiddelde of volledige dekking en maakt onvolkomenheden glad. De lichte formule zal de huid niet belasten, verjongen en een gezonde uitstraling geven! Hyaluronzuur gaat de huid verzorgen, hydrateren en verbeteren.

Het geheel zit in een elegante verpakking met een applicator.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product aan op een gereinigde huid. U kunt de meegeleverde spons gebruiken. Om het effect te versterken of de make-up te fixeren, brengt u het poeder aan op de eerder aangebrachte foundation.

SAMENSTELLING

Talk, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Octyldodecyl Stearoyl Stearaat, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Zinkstearaat, Tocoferol, Kaolien, Helianthus Annuus Zaadolie, Aqua , PEG-8 Capryl/Caprinezuur Glyceriden, Octyldodeceth-25, Natriumhyaluronaat, Propyleenglycol, Decyleenglycol . (+/-) CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

104656
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901761940671

Eveline Variete minerale...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies