Joko Expert Colour & Shape Wenkbrauwpotlood /02/ 5 gr

€ 3,90
Inclusief belasting

Kleur vlekt niet en vervaagt niet

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

medium ;font- family :'Times New Roman', serif;"> Joko Brow Pencil is een uiterst precies dubbelzijdig wenkbrauwpotlood. Het product heeft een intrekbaar potlood met een romige textuur en een speciale schuine vorm aan spiraalborstel aan de andere kant die de wenkbrauwen grondig kamt, waardoor ze er natuurlijker uitzien. Het potlood is verkrijgbaar in 4 bijpassende tinten van lichtbruin tot zwart, perfect voor blondines, brunettes en bruin haar. wenkbrauwen zien er altijd fris en natuurlijk uit, het kleurpotlood behoudt zijn vorm en hoeft niet geslepen te worden

HOE TE GEBRUIKEN

Vorm voor het aanbrengen de wenkbrauwen door ze met de punt te kammen met een speciale spiraalborstel.

Om de contouren te schetsen, gebruikt u de punt van het potlood, strekt u deze voorzichtig uit en onderstreept u de vorm van de wenkbrauwen met een dunne lijn.

Vul vervolgens de gaatjes en oneffenheden in en geef de wenkbrauwen de gewenste uitstraling.

Helemaal aan het einde wrijf je de make-up in met een spiraalborstel.

SAMENSTELLING

Isododecaan, Paraffine, Ci 77499, Vp/Eicoseen Copolymeer, Cera Alba (Bijenwas), Pentaerythrityl Gehydrogeneerd Rosinaat, Disteardimonium Hectoriet, Cyclopentasiloxaan, Talk, Polybuteen, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba) Was, Aqua , Silica, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Polyquaternium- 7, natriumbenzoaat.

105913
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903216500607

Joko Expert Colour & Shape...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies