AA Wings of Color Sensitive Extreme Smoothing concealer /501/ Beige 6,2 g

€ 7,30
Inclusief belasting

Dekt oneffenheden perfect af

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

AA Wings of Color Sensitive Extreme Smoothing concealer /501/ Beige

Dekt oneffenheden perfect af. Een multifunctioneel product voor het hele gezicht dat zorgt voor een natuurlijke finish. Het verbergt snel en precies zelfs de meest vervelende problemen van je huid. Donkere kringen, donkere kringen onder de ogen, irritaties, kapotte haarvaatjes en puistjes. Vochtinbrengende formule verrijkt met hennepextract, hyaluronzuur en vitamine E zorgt voor een comfortabel gevoel en een natuurlijk effect gedurende de dag.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid poeder met een kwast aan op een vochtige en gedroogde huid of op een basis of foundation. Breng het poeder met de haargroeirichting op de huid aan.

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, dimethicon, PEG/PPG-18/18 dimethicon, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, isododecaan, caprylylmethicon, trimethylsiloxysilicaat, boornitride, dimethicon/vinyldimethicon kruispolymeer, glycerine, propyleenglycol, natriumchloride, tocoferylacetaat, natriumhyaluronaat, cannabis Sativa-zaadolie, tocoferol, allantoïne, extract van Camellia Sinensis-blad, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, mica, synthetisch fluorflogopiet, tinoxide, siliciumdioxide, triethoxycaprylylsilaan, +/- CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491.

106173

Specifieke referenties

ean13
5900116076140

AA Wings of Color Sensitive...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies