AA Wings of Color So Big Volle en Lange Wimpers Eco Mascara 5 g

€ 10,90
Inclusief belasting

Het benadrukt de intensiteit en diepte van de look

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

AA Wings of Color So Big Volle en lange wimpers Eco Mascara

De mascara heeft een sterk zwart dat de intensiteit en diepte van de look benadrukt. De formule van de mascara verzorgt en versterkt de wimpers en maakt ze tegelijkertijd elastisch en glanzend. De samenstelling is voor 99% van natuurlijke oorsprong. Bovendien heeft het ECOCERT-certificaten. Het heeft een prachtige borstel die ze precies scheidt.

HOE TE GEBRUIKEN

Om het gewenste effect te krijgen, brengt u de mascara aan vanaf de wortels tot aan de uiteinden van de wimpers met behulp van de zigzagmethode.

SAMENSTELLING

Aqua , CI 77499, Glycerine, Polyglyceryl-6-stearaat, Lactobacillus Ferment, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentyleenglycol, Gehydrogeneerde Plantaardige Olie, Euphorbia Cerifera Cera, Glycerylstearaat, Rhus Verniciflua Peel Cera, Pullulan, Stearinezuur, Palmitinezuur, Copernicia Cerifera Cera , Sorbitaancaprylaat, Simmondsia Chinensis Seelolie, Cellulose, Kaolien, Glycyrrhiza Glabra Wortelextract, Xanthaangom, Natriumcitraat, Helianthus Annuus Zaadolie, Polyglyceryl-6 Behenaat, Sorbitol, Trehalose, Acacia Senegal Gum, Arginine, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Tocoferol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur

106211

Specifieke referenties

ean13
5900116076645

AA Wings of Color So Big...

€ 10,90
group_work Toestemming voor cookies