Ardell Duo Quick-Set Wimperlijm Dark 7 gr

€ 9,80
Inclusief belasting

Het is een betrouwbaar product dat het vertrouwen heeft gewonnen van veel professionals en de favoriet is geworden van veel mensen die geven om mooie en duurzame oogmake-up

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ardell Duo Quick-Set Dark wimperlijm 7 gr

Wimperlijm is een nieuwe, verbeterde versie van zwarte lijm voor wimpers en plukjes, die erkenning heeft gekregen bij professionals over de hele wereld. Deze wimperlijm kenmerkt zich door een zeer sterke en veilige werking, waardoor de aangebrachte wimpers de hele dag op het ooglid blijven zitten. Dit is een ideale oplossing voor mensen die urenlang mooie, dikke wimpers willen hebben zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze eraf vallen of bewegen. Eén van de voordelen van deze lijm is dat deze snel droogt, waardoor je niet lang hoeft te wachten op het uiteindelijke effect. Na het aanbrengen van de lijm laat deze geen lelijke sporen of plakkerige resten achter, waardoor u een perfect uiterlijk van uw wimpers kunt bereiken. De lijm zit afgesloten in een handige tube, waardoor hij gemakkelijk aan te brengen en op te bergen is.

HOE TE GEBRUIKEN

1. Breng een dunne laag lijm aan op de achterste strip van valse wimpers.

2. Wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm lichtjes opdroogt en klevend wordt.

3. Breng met een pincet of uw vingers de wimpers zo dicht mogelijk bij de natuurlijke wimperlijn op het ooglid aan en druk ze naar beneden.

4. Wacht een tijdje totdat de lijm droog is en onzichtbaar wordt.

SAMENSTELLING

Acrylatencopolymeer, water ( aqua , eau), natriumacrylatencopolymeer, minerale olie (paraffinum liquidum, huile minerale), ppg-1, trideceth-6, fenoxyethanol, caprylylglycol, ethylhexylglycerine, hexyleenglycol, ijzeroxiden (cl77499). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112298
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904085402023

Ardell Duo Quick-Set...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies