Holika Holika Holi Pop dubbele ooglidliner eyeliner 5 g

€ 4,20
Inclusief belasting

Het krijtje heeft twee verschillende uiteinden, waardoor je de veelzijdigheid hebt om verschillende effecten te creëren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Holika Holika Holi Pop dubbele ooglidliner eyeliner 5 g

Accentueer je ogen en creëer een natuurlijke, langdurige look met de innovatieve Holi Pop dubbele eyeliner. Deze lipliner is ontworpen voor gebruiksgemak en een langdurig effect.

Producteigenschappen:

-Dubbele functie: het krijtje heeft twee verschillende uiteinden, wat veelzijdigheid biedt bij het creëren van verschillende effecten.

-Microvezelborstel: De voering is uitgerust met een microvezelborstel die soepel over het ooglid glijdt, waardoor het gemakkelijker wordt om de lijn nauwkeurig te tekenen.

-Langdurig effect: De productformule is ontworpen om lang mee te gaan en zorgt voor een frisse look zonder de noodzaak van frequente aanpassingen.

Holi Pop heeft deze dubbele eyeliner ontwikkeld zodat je vrij kunt experimenteren met oogmake-up, terwijl je geniet van het langdurige effect en de eenvoud van aanbrengen. Benadruk je schoonheid en ontdek nieuwe mogelijkheden met deze innovatieve eyeliner.

HOE TE GEBRUIKEN

Oogleden accentueren: Om een natuurlijke uitstraling te verkrijgen, gebruikt u één kant van het potlood en beweegt u het zachtjes langs de wimperlijn.

Hertenoogeffect: Voor een meer gedefinieerde look kunt u de lijn langs de oogleden verlengen en het gebied onder de ogen lichtjes verduisteren.

SAMENSTELLING

Water , butyleenglycol, acrylaten/octylacrylamidecopolymeer, diglycerine, extract van Althaea Rosea-bloemen, Laureth-25, diethylhexylnatriumsulfosuccinaat, aminomethylpropanol, ethylhexylglycerine, SD-alcohol, fenoxyethanol, snel zuur magenta (CI 17200), octaandiol, Yellow FCF (CI 15985), difenyldimethicon, pentyleenglycol, sojabonenextract, Brilliant Blue (CI 42090), Vincetoxicum Atratum-extract, glycerine, gehydrogeneerde lecithine, tartrazine (CI 19140), 1,2-hexaandiol, triethylhexanoïne. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115785

Specifieke referenties

ean13
8806334377830

Holika Holika Holi Pop...

€ 4,20
group_work Toestemming voor cookies