Paese Nanorevit langdurige foundation met een natuurlijke finish /04/ WARM BEIGE 35 ml

€ 18,80
Inclusief belasting

Een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging, biedt volledige dekking en een natuurlijk, langdurig effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Paese Nanorevit langdurige foundation met een natuurlijke finish /04/ WARM BEIGE 35 ml

Nanorevit Natural Finish Longwear Everyday Foundation is een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging en biedt volledige dekking en een natuurlijk, langdurig effect. De formule die rijk is aan actieve ingrediënten en stoffen van natuurlijke oorsprong, biocompatibel met de huid, werkt volledig in het voordeel van de huid. Deze foundation maakt niet alleen rimpels perfect glad en verbergt oneffenheden, ale reguleert ook de talgafscheiding, vermindert waterverlies en overmatige huidsmering. Bovendien hydrateert, voedt, vermindert het roodheid intensief en heeft het antioxiderende eigenschappen. Het resultaat is dat je niet alleen mooie make-up krijgt, maar ook uitgebreide huidverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een gereinigd gezicht en hals met een foundationkwast, spons of vingers en zachtjes kloppen. Voor een betere duurzaamheid kunt u een make-upbasis gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, dimethicon, triethylhexanoïne, isotridecyl-isononanoaat, propyleenglycol, laurylpolyglyceryl-3 polydimethylsiloxyethyldimethicon, peg/ppg-18/18 dimethicon, vinyldimethicon/methicon silsesquioxaan kruispolymeer, peg-10 dimethicon, ribes nigrum zaadolie, decylglucoside, triethoxycaprylylsilaan, peg-8 bijenwas, acrylaten/dimethiconcopolymeer, dimethicon/polyglycerine-3 crosspolymeer, methyltrimethicon, tocoferol, tocoferylacetaat, disteardimoniumhectoriet, propyleencarbonaat, peg-8, ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, natriumchloride, natriumcitraat, citroenzuur zuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, [+/-: ci 77891, ci 77499, ci 77492, ci 77491]. de volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115793
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902627624780

Paese Nanorevit langdurige...

€ 18,80
group_work Toestemming voor cookies