Nowa Kosmetyka Punkpreparaat voor puistjes "Crisis verloofde" 15 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Spotvoorbereiding tegen acne-laesies

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Nowa Kosmetyka Punkpreparaat voor puistjes "Crisis verloofde" 15 ml

De spotpreparatie tegen acne-laesies combineert ingrediënten die de groei van bacteriën beperken, ontstekingen kalmeren, huidregeneratie versnellen en het risico op verkleuring verminderen. Kortom: hij doet er alles aan om ondersteuning te bieden in de strijd tegen verrassingen.

Zoethoutwortelhydrolaat - zoethoutwortel is een bron van saponinen, met name glycyrrhizine- en glycyrrhizinezuurzouten. Het dankt hen anti-seborroïsche, antioxiderende en kalmerende ontstekingseffecten, daarom wordt het aanbevolen bij de verzorging van een acnehuid.

Lijnzaadolie (koudgeperst en ongeraffineerd) - olie extreem rijk aan triglyceriden van onverzadigde vetzuren: linoleenzuur, linolzuur en oliezuur. Het kalmeert, versnelt de genezing en vermindert de verdamping van water uit de opperhuid, waardoor het perfect is voor zowel acne als een aanhoudend droge en problematische huid. Dankzij het hoge gehalte aan EFA verdunt het talg en reguleert het de afscheiding.

Niacinamide - een van de vormen van vitamine B3, die perfect door de huid wordt opgenomen en geaccepteerd. Bij regelmatig gebruik houdt de huid vocht beter vast en is minder gevoelig voor externe factoren. Verzacht irritaties, ondersteunt regeneratie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen - verzorgend talent. Helpt inflammatoire laesies sneller te genezen zonder verkleuring achter te laten.

Essentiële olie van tea tree - een van de meest actieve antibacteriële ingrediënten van planten. Het beperkt de ontwikkeling van micro-organismen, maar maakt ze tegelijkertijd niet resistent tegen de effecten ervan, in tegenstelling tot antibiotica. Hierdoor versnelt het het afscheiden van het puistje met je huid.

Essentiële olie van kamille - een rustgevend en helend talent. Kalmeert ontstekingsveranderingen en stimuleert huidregeneratie.

Vitamine C (hier als ascorbyltetraisopalmitaat) - een effectieve, maar milde, niet-irriterende vorm van vitamine C. Het helpt bij regeneratie en versnelt de genezing van laesies, terwijl het voorkomt dat ze sporen achterlaten in de vorm van verkleuring

Vitamine E - voedt, regenereert, helpt de huid te herstellen van eventuele irritatie. Het vertraagt het verouderingsproces.

Glycerolstearaat, cetylalcohol en xanthaangom - ze belemmeren de verdamping van water uit de huid en geven het preparaat een aangename consistentie.

Melkzuur en natriumlactaat - dit beetje dat we aan serum hebben toegevoegd, zorgt ervoor dat de pH van de cosmetica vergelijkbaar is met de pH van de huid.

Het preparaat wordt geconserveerd met een mengsel van benzylalcohol en dehydroazijnzuur - dit zijn verbindingen die in de natuur voorkomen en zijn goedgekeurd voor gebruik in natuurlijke cosmetica, b.v. door Ecocert. We gebruiken ze minimaal.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng twee keer per dag vlek op acne-laesies aan.

SAMENSTELLING

Glycyrrhiza Glabra- Water , Linum Usitatissimum-zaadolie, Niacinamide, Glycerylstearaat, Tocoferylacetaat, Cetylalcohol, Melaleuca Alternifolia-bladolie, Matricaria Recutita-bloemolie, Ascorbyltetraisopalmitaat, Xanthaangom, Benzylalcohol, Melkzuur, Natriumlactaat, Dehydroazijnzuur

De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

108671

Specifieke referenties

ean13
5903864749281

Nowa Kosmetyka...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies