Nowa Kosmetyka Serum "Liquid Balance" 50 g

€ 11,89
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Dostępny

Er zijn huiden die meer van het leven vragen. Bijvoorbeeld combinatie: de poriën in de T-zone kunnen "air-blocked" raken, terwijl de huid op de wangen droog en trekkerig is. Of volwassen, die rimpels heeft, maar van tijd tot tijd verrast met "verrassingen" en verkleuring. En acne, die moet worden geholpen bij het reinigen, maar met een zeer zachte behandeling. En... wacht even, eigenlijk heeft elke huid zowel zachtheid als meer doortastendheid nodig.

Het Serum "Liquid Balance" is ontworpen om de huid te verzorgen, maar niet te overbelasten. Verzacht angst veroorzaakt door irritatie, schuren, acne. Hydrateer goed en behoud deze hydratatie. Zorg voor ingrediënten die belangrijk zijn voor zowel het verhelderen en ontstoppen van huidporiën, als het voorkomen van tekenen van veroudering.

strong Het werkt:

  • Rozenbottelolie - dit is de olie die, mimo zijn vette aard, goed werkt bij de verzorging van de huid met acne of een neiging tot verstopte poriën. Het bevat namelijk veel linolzuur (een onverzadigd vetzuur), waar de huid die vatbaar is voor verstopping meestal te weinig van heeft. Dit beroemdheidszuur verdunt talg, vermindert talgretentie in huidporiën, ontstopt ze en helpt ze strakker te maken. Maar het is niet alles! Ongeraffineerde olie, met een natuurlijke robijnrode kleur, is ook rijk aan natuurlijke vitamine A. Het dankt zijn fenomenale vermogen om huidregeneratie te ondersteunen. Het helpt haar te herstellen van uitdroging in de winter, extreme expedities in de buitenlucht, een exfoliërende behandeling of gewoon een te sterke peeling. De goedheid van vitamine A wordt ook terecht gewaardeerd in de strijd tegen tekenen van veroudering en ontstekingen bij acne. Kortom, we zouden rozenolie lang kunnen prijzen en het zou het waard zijn;)
  • Niacinamide - een van de vormen van vitamine B3, die perfect door de huid wordt opgenomen en geaccepteerd. Bij regelmatig gebruik houdt de huid vocht beter vast en is minder gevoelig voor externe factoren. Verzacht irritaties, ondersteunt regeneratie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen - verzorgend talent. Maar dat is niet alles! In grotere concentraties laat het zien waartoe het nog meer in staat is. Het kan verkleuring verminderen en de productie van talg beperken! Ons serum bevat maar liefst 2% van dit ingrediënt, waardoor het in staat is om de huid glad te maken en te immuniseren, en om de talgproductie onder controle te houden en te beheersen.
  • Ureum - een vochtinbrengend ingrediënt dat onze huid van nature aanmaakt en dat de poriën niet in het minst verstopt. Het helpt water in de opperhuid te houden, verzacht en verzacht. Maak je geen zorgen, ondanks de niet erg sierlijke naam heeft ureum niets met urine te maken ;)
  • Vitamine E - terecht de vitamine van de jeugd genoemd. Het beschermt de huid (interessant ook de cosmetica zelf!) tegen oxidanten, d.w.z. achteruitgang en veroudering.
  • Essentiële olie van tea tree - een van de meest actieve antibacteriële ingrediënten van planten. Het beperkt de ontwikkeling van micro-organismen, maar maakt ze tegelijkertijd niet resistent tegen de effecten ervan, in tegenstelling tot antibiotica. Hierdoor zal het de scheiding van het puistje van je huid versnellen.
  • Melkzuur - dit beetje dat we aan het serum hebben toegevoegd, zorgt ervoor dat de pH van de cosmetica vergelijkbaar is met de pH van de huid.

Het serum is geconserveerd met natuurlijke oliën en ingrediënten die hun derivaten zijn. Er zijn geen parabenen, kleurstoffen, kunstmatige geurstoffen en andere dingen die absoluut niet in een cosmetica mogen zitten die een persoon die om zijn gezondheid geeft op het gezicht klopt.

Hoe te gebruiken?

Breng het eerder geschudde serum aan op een gereinigde en getinte gezichtshuid. Verspreid zachtjes over het gezicht en wacht op absorptie.

100678
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760295813

Nowa Kosmetyka Serum...

€ 11,89
group_work Toestemming voor cookies