Ziaja Antioxidant Haarmodelleringsspray 90 ml ml

€ 4,60
Inclusief belasting

De spray modelleert het haar en geeft het vorm en volume, waardoor je het effect van artistieke wanorde kunt bereiken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Ziaja Antioxidant Haarmodelleringsspray 90 ml

Ziaja Antioxidant Hair Modeling Spray is een vegan product waarbij maar liefst 95% van de ingrediënten uit natuurlijke bronnen komt. Deze modelleerspray met zeezout en antioxidant is gemaakt voor alle haartypes, ongeacht hun lengte.

Belangrijkste kenmerken en effecten van de spray:

-Het modelleren van "surfer"-golven: het product bevat zeezout, waardoor het haar een gegolfd effect krijgt, waardoor een stijl ontstaat die doet denken aan het effect van strandgolven.

-Vorm en volume: De spray vormt het haar, geeft het vorm en volume, waardoor je het effect van artistieke wanorde kunt bereiken.

-Lichte formule op waterbasis: De formule van het product is licht en op waterbasis, wat betekent dat het het haar niet verzwaart.

-Antioxidant: werkt tegen vrije radicalen en helpt het haar te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

-Aangename geur: laat een aangename geur achter op het haar en voegt frisheid toe.

Ziaja Antioxidant Hair Modeling Spray is een perfecte manier om het effect van strandgolven en natuurlijke wanorde in haarstyling te bereiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op nat haar en masseer tot schuim ontstaat. Grondig afspoelen met lauw water. Herhaal de handeling. Om de effectiviteit te vergroten, gebruik het samen met een haarmasker of SOS hyaluronzuurconditioner.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, polyquaternium-68, decylglucoside, polyquaternium-22, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, zeewater, glycerine, niacinamide, biotine, Calcium , natriumascorbylfosfaat, tocoferylacetaat, pyridoxine HCl, maltodextrine , Natriumzetmeeloctenylsuccinaat, Silica, Coco-Glucoside, Glyceryloleaat, Laureth-2, PEG-7 Glycerylcocoaat, Natriumchloride, Diethylhexylsyringylidenemalonaat, Capryl/Caprinetriglyceride, Natriumbenzoaat, Parfum (Geur), Limoneen, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115772
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887057178

Ziaja Antioxidant...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies