AA Wings of Color Star Secrets Wenkbrauwpotlood 01 Neutral Blonde 0,06 g

€ 7,80
Inclusief belasting

Wenkbrauwpotlood met een ultra , dunne punt om ontbrekende wenkbrauwhaartjes te accentueren en op te vullen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Wings of Color Star Secrets Wenkbrauwpotlood 01 Neutral Blonde 0,06 g

Wenkbrauwpotlood met een ultra , dunne punt om ontbrekende wenkbrauwhaartjes te accentueren en op te vullen. Accentueer je look en geef je wenkbrauwen perfecte precisie dankzij de ultra-precieze potloodpunt. Dankzij dit vul je alle gaten en geef je je look een nieuwe dimensie! Dankzij de juiste pigmentatie en gebruiksvriendelijke formule blijven je wenkbrauwen de hele dag perfect. Het potlood heeft ook een extra punt: een dunne borstel die overtollig product verwijdert en waarmee u het haar op de perfecte manier kunt ordenen. Professionele dagelijkse styling is binnen handbereik! Het product is klinisch getest bij mensen met een allergie. Dit zorgt voor maximale gebruiksveiligheid. Krijg een spectaculair effect van een perfecte oogsetting zonder irritatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Wring een kleine hoeveelheid potlood uit en vul ze met zachte, korte bewegingen in de groeirichting om ze de gewenste vorm te geven.

SAMENSTELLING

Ricinus Communis-zaadolie, Candelilla Cera, Copernicia Cerifera Cera, gehydrogeneerde plantaardige olie, isocetylstearoylstearaat, bis-diglycerylpolyacyladipaat-2, tocoferylacetaat, diethylhexylsyringylidenemalonaat, capryl-/caprinezuurtriglyceride, (+/- CI 77499, CI 77891, CI 77492 , CI77491). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116034
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116092157

AA Wings of Color Star...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies