Eveline Extension 4D Volume XXL Mascara 10 ml

€ 3,70
Inclusief belasting

De essentie van luxe voor je wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Eveline Extension 4D Volume XXL Mascara 10 ml

False Definition 4D Extension Volume Mascara is de essentie van luxe voor je wimpers. Het innovatieve BOLD & FLEXY BRUSH borsteltje in de vorm van een kegel zorgt voor een perfecte dekking van elke wimper, zelfs die verborgen in de ooghoek. De elasticiteit past zich perfect aan de vorm van de wimpers aan, wat maximale verdikking en uitzonderlijke scheiding garandeert. De intens zwarte formule van de mascara, verrijkt met de beste ingrediënten, verlengt en krult de wimpers onmiddellijk en geeft ze vorm voor een opvallende look. Het product brokkelt niet af, schilfert niet af en kan gemakkelijk worden afgewassen met micellaire vloeistof.

De voordelen van het gebruik van deze mascara zijn:

-Ongelooflijk XXL-volume: valse wimperseffect.

-Intens zwarte kleur voor een diepe, expressieve look.

-Precieze applicatie dankzij het kegelvormige borsteltje.

- Verlengen en krullen van wimpers.

-Uitzonderlijke duurzaamheid: de inkt brokkelt niet af en reflecteert niet.

-Comfortabel verwijderen van make-up met micellaire vloeistof.

Dankzij deze mascara krijgen je wimpers intensiteit, volume en expressiviteit, waardoor de schoonheid van je look wordt benadrukt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng aan met zachte, gelijkmatige bewegingen vanaf de basis van de wimpers tot aan de uiteinden. Voor een expressiever effect breng je een tweede laag aan. Perfect voor mensen die hun look willen benadrukken met een uniek effect.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, paraffine, CI 77499, acacia-senegalgom, stearinezuur, triethanolamine, palmitinezuur, butyleenglycol, Copernicia Cerifera Cera, glycerylstearaat, polybuteen, VP/eicoseencopolymeer, Oryza Sativa-zemelenwas, gehydrogeneerde rijstzemelenwas, hydroxyethylcellulose Myristinezuur, arachidezuur, beheenzuur, oliezuur, fenoxyethanol, methylparaben, propylparaben. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116187
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416066033

Eveline Extension 4D Volume...

€ 3,70
group_work Toestemming voor cookies