• -€ 5,00
  • topdeal
  • - € 5,00

Bielenda Professional SUPREMELAB light Beschermende gezichtsemulsie SPF50 30ml

€ 9,60
€ 14,60
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 10,60

Een uitstekend product voor de dagelijkse bescherming van de huid tegen schadelijke zonnestraling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10

Bielenda Professional SUPREMELAB light Beschermende gezichtsemulsie SPF50 30ml

De emulsie is een uitstekend product voor de dagelijkse bescherming van de huid tegen schadelijke zonnestraling. Het bevat een fotostabiel systeem van moderne zonnefilters die een hoge breedspectrumbescherming bieden tegen UVA-, UVB-, HEV- ( blue light ) en IR-stralen (infrarood, infrarood). Het kan worden gebruikt als make-upbasis. Verrijkt met het Antioxidant Complex, beschermt de emulsie de huid bovendien tegen de negatieve effecten van UV-stralen. Antioxiderende ingrediënten helpen de effecten van vrije radicalen en oxidatieve stress te verminderen, die kunnen bijdragen aan vroegtijdige veroudering van de huid. Hierdoor beschermt de emulsie de huid niet alleen tegen UV-straling en fotoveroudering, maar voorziet de huid ook van een extra dosis antioxiderende ingrediënten die belangrijk zijn voor haar gezondheid en conditie. De emulsie bevat Kakadu Plum-extract, dat verhelderende eigenschappen heeft en de huid laat stralen. Vanwege het hoge gehalte aan vitamine C werkt Kakadu Plum-extract als een krachtige antioxidant. Daarnaast bevat de emulsie een stabiele vorm van vitamine C, wat tevens een krachtige antioxidant is en helpt de huid te verhelderen. Vitamine E, aanwezig in de emulsie, werkt ook als een sterke antioxidant. Het helpt bij de regeneratie van de huid, voedt het en heeft een positief effect op de hydratatie. Het gebruik van deze emulsie zal de huid effectief beschermen tegen UV-straling, zorgen voor hydratatie en uitstraling. Dankzij extra antioxiderende ingrediënten wordt de huid beschermd tegen vrije radicalen en wordt oxidatieve stress beperkt, wat zal bijdragen aan een gezonde en jeugdige uitstraling van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Breng de juiste hoeveelheid emulsie gelijkmatig aan op de gereinigde, droge huid van het gezicht en masseer zachtjes in. Wacht tot het is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Cyclopentasiloxaan, Dibutyl Adipaat, Isodecyl Neopentanoaat, Dimethicon, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Ethylhexyl Salicylaat, Methyleen Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylfenol (nano), Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicon, Propaandiol, Ethylhexyl Triazon, Bis-Ethylhexyloxyfenol ol Methoxyfenyltriazine, Titaandioxide, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicon, Magnesium , Tocoferylacetaat, Beta-Sitosterol, Glycerine, Propyleenglycol, Ethylhexylglycerine, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Glycine Soja (Soja) Olie, Squaleen, Decyl Glucoside , polyglyceryl-3-diisostearaat, isostearylalcohol, siliciumdioxidedimethylsilylaat, disteardimoniumhectoriet, stearinezuur, aluminiumoxide,

Propyleencarbonaat, xanthaangom, ascorbylpalmitaat, tocoferol, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112147
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052928

Bielenda Professional...

€ 14,60 € 9,60
group_work Toestemming voor cookies