Holify hyaluronzuur gezichtscrème SPF50 50 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Het vertraagt het verouderingsproces van de huid, waardoor deze een jeugdige uitstraling krijgt en werkt als een sterke antioxidant

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Holify hyaluronzuur gezichtscrème SPF50 50 ml

De crème heeft een uitgebreide formule die bescherming tegen UV-straling, intense hydratatie en ingrediënten combineert die de regeneratie van de huid ondersteunen. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en hun voordelen:

-UVA- en UVB-filters: bieden effectieve bescherming tegen schadelijke zonnestralen en voorkomen fotoveroudering, zonnebrand en andere negatieve effecten van UV-straling.

-Hemisqualane, zoete amandelolie, olijfolie en zonnebloemolie: deze vetzuurrijke ingrediënten voeden en hydrateren de huid diep, waardoor deze glad en elastisch blijft.

-Fytoactief extract van blauwe madeliefjes: Heeft een verzachtende en verzachtende werking en vermindert huidirritatie en roodheid. Geeft verlichting aan de droge en vochtarme huid.

-Hydrafeel-3: Geavanceerd vochtinbrengend complex dringt diep door in de huid en herstelt het natuurlijke evenwicht en de elasticiteit ervan. Versterkt de beschermende barrière van de huid, helpt vocht vast te houden en de waterbalans van de cellen in stand te houden.

-Sorbitol en glycerine: Zorgen voor langdurige hydratatie, waarbij het juiste vochtniveau in de huid gedurende de dag behouden blijft.

-Hyalorice: Bevordert de regeneratie van de huid, verzacht fijne lijntjes en rimpels dankzij de hydraterende en anti-verouderingseigenschappen.

-Vitamine E: Vertraagt het verouderingsproces van de huid, waardoor deze een jeugdige uitstraling krijgt en werkt als een sterke antioxidant.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng ongeveer 1 g crème gelijkmatig aan op de gereinigde gezichtshuid en laat staan totdat deze volledig is opgenomen. Gebruik ongeveer 20 minuten vóór blootstelling aan de zon. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Isopropyl Myristaat, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Ethylhexyl Triazon, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Glycerine, Sorbitol, Glycerylstearaat, Helianthus Annuus Zaadolie, Olea Europaea Fruitolie, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Gehydrogeneerd Farneseen, stearinezuur, natriumlauroylglutamaat, Globularia Alypum-bladextract, Hyaluronic Acid , gehydrolyseerde rijstproteïne, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, polyglyceryl-3 PCA, tocoferylacetaat, zea mays-zetmeel, xanthaangom, melkzuur, parfum, dehydroazijnzuur, benzylsalicylaat, Benzylalcohol, coumarine, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115976
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901878684802

Holify hyaluronzuur...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies