Eveline Choco Glamour oogschaduw/ 5 /6,5 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Vloeibare oogschaduw

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Eveline Choco Glamour oogschaduw/ 5 /6,5 ml

Eveline Choco Glamour vloeibare oogschaduw is een uitstekend product dat zorgt voor langdurige en effectieve oogmake-up. Het is verkrijgbaar in verschillende versies, waardoor u verschillende stijlen kunt creëren die zijn afgestemd op individuele voorkeuren.

De belangrijkste kenmerken van het product zijn:

-Duurzaamheid en effectieve make-up: De formule van de schaduw zorgt voor een langdurig effect op de oogleden, waardoor een uitzonderlijke glans en aantrekkelijkheid aan de look wordt toegevoegd. De glanzende versies van de cosmetica zullen je ogen prachtig oplichten, terwijl de matte tint voor een elegant en verfijnd effect zorgt.

-Multifunctionaliteit: De matte schaduw heeft een waterproof formule, waardoor hij niet alleen als stand-alone product kan worden gebruikt, ale ook als uitstekende basis voor andere geperste en glanzende schaduwen. Dit is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdig oogmake-upproduct.

- Ooglidverzorging: het product bevat cacao-extract, dat de gevoelige huid van de oogleden voedt en zorgt voor een goede hydratatie en voeding.

-Handige applicator: De oogschaduw is uitgerust met een handige applicator die het nauwkeurig en gelijkmatig aanbrengen van het product op de oogleden mogelijk maakt, waardoor het aanbrengen snel en gemakkelijk gaat.

Dankzij de verscheidenheid aan uitvoeringen en multifunctionaliteit zijn de vloeibare oogschaduws van Eveline Choco Glamour een uitstekende keuze voor alle oogmake-upliefhebbers die op zoek zijn naar een hoogwaardig product met unieke verzorgende eigenschappen.

HOE TE GEBRUIKEN

Met de applicator op de oogleden aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , Calcium , glycerine, propaandiol, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, synthetisch fluorflogopiet, 1,2-hexaandiol, mica, silica, acrylatencopolymeer, theobroma cacao-extract, citroenzuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, kaliumsorbaat, sorbaatbinezuur, Tinoxide +/- CI 77891,CI 77491,CI 77492,CI 77499,CI 15850,CI 77000. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

116191
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416058991

Eveline Choco Glamour...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies