Eveline Variete precieze eyeliner in Brown pen 2 g

€ 4,60
Inclusief belasting

Eyeliner geeft je de hele dag een onberispelijke look

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Eveline Variete precieze eyeliner in Brown pen 2 g

Pen-eyeliner is een extreem populair product, geliefd bij miljoenen consumenten, en nu verkrijgbaar in een aantrekkelijke bruine kleur. Deze eyeliner is perfect geschikt voor mensen met blond haar en zorgt ervoor dat je er de hele dag onberispelijk uitziet.

Producteigenschappen:

-Precieze applicatortip: De eyeliner is uitgerust met een precieze applicatortip die een nauwkeurige toepassing van het product mogelijk maakt. Hierdoor kun je gemakkelijk perfecte lijnen creëren, zelfs als je geen make-upervaring hebt.

-Waterdichte formule: De eyelinerformule is waterdicht, wat betekent dat u zich de hele dag geen zorgen hoeft te maken dat uw make-up uitloopt. Het product blijft duurzaam en onberispelijk, zelfs in vochtige omstandigheden.

-24-uurs duurzaamheid: Deze eyeliner biedt 24-uurs duurzaamheid, zodat je de hele dag kunt genieten van een perfecte look, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

-Handige applicator: De applicator met scherpe punt is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Het maakt het aanbrengen van eyeliner snel en nauwkeurig, waardoor u in een oogwenk perfecte lijnen kunt creëren.

Bruine eyelinerpen is een perfect product voor mensen die op zoek zijn naar een ego en nauwkeurige eyeliner die ervoor zorgt dat hun ogen er de hele dag mooi uitzien.

HOE TE GEBRUIKEN

Bereid het ooglid voor. Beweeg de precisietip van de Variété Eyeliner-applicator voorzichtig langs de wimperlijn, beginnend bij de binnenhoek van het oog. Laat de eyeliner drogen en geniet vervolgens de hele dag van een langdurig en perfect effect.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), acrylaten / ethylhexylacrylaatcopolymeer, propyleenglycol, kaolien, butyleenglycol, glycerine, ACryLES Latees-copolymeer, natriumlaureth-12-sulfaat, caprylylglycol, simethicon, PPG-2 methylether, C11-15 Pareth-7, silica , Beheneth-30, Magnesium , 1, 2-hexaandiol, natriumlaurethsulfaat, kaliumsorbaat, AMP-acrylaten/diacetonacrylamidecopolymeer, natriumdehydroacetaat, aminomethylpropanol, natriumlaurylsulfaat, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, benzoëzuur, CI 77491 (ijzer Oxides), CI 77266(Nano), CI 12490. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

116193
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416055167

Eveline Variete precieze...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies