Hean Matte All Day Matterend Gezichtspoeder /52/ Ivory 9 g

€ 4,20
Inclusief belasting

Onmiddellijke verzachting en een vlekkeloos uiterlijk van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Hean Matte All Day Matterend Gezichtspoeder /52/ Ivory 9 g

Dankzij het nieuwe poeder is een onmiddellijke verzachting en een vlekkeloos uiterlijk van de huid gegarandeerd. De formule helpt idealiter de duurzaamheid van make-up te verlengen, zorgt voor een matte afwerking en fixeert deze vele uren. Door overtollig talg te absorberen en de kleur te verzachten, verbergt het poeder perfect huidonvolkomenheden en tekenen van vermoeidheid. De rijkdom aan actieve ingrediënten, zoals tea tree olie en cacao-extract, verzorgt en voedt de gezichtshuid intensief. De lichte consistentie zorgt ervoor dat het poeder perfect in de huid past, zonder de poriën te verstoppen of een maskereffect achter te laten. Dankzij dit wordt de huid onberispelijk, stralend en gezond.

VOORDELEN:

-Repareert make-up voor vele uren

- Geeft ego frisse, natuurlijke uitstraling

-Rijke formule, verrijkt met actieve ingrediënten, verzorgt en voedt de huid intensief

-Lichte textuur past perfect in de huid

-Niet-verstopping van de poriën en geen maskereffect

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het poeder aan op je gezicht, beginnend bij je wangen, vervolgens op je voorhoofd en rond je neus. Wrijf het poeder naar buiten i do naar boven om een onberispelijke make-up te garanderen.

SAMENSTELLING

Talk, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, capryl-/caprinezuurtriglyceride, mica, fenoxyethanol, kaolien, silica-dimethylsilylaat, ethylhexylglycerine, paraffinum liquidum, theobroma cacaozaadextract, propyleenglycol, camellia sinensis-extract, [+/- Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 ] De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116222
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907474498348

Hean Matte All Day...

€ 4,20
group_work Toestemming voor cookies