Hean Creamy Cheeks Crème blush /23/ Coral 10 ml

€ 5,20
Inclusief belasting

Fijne crèmekleurige blush met een aangename consistentie zorgt voor het effect van natuurlijke schoonheid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Hean Creamy Cheeks Crème blush /23/ Coral 10 ml

Een delicate crèmeblush met een aangename consistentie zorgt voor het effect van natuurlijke schoonheid, benadrukt perfect de jukbeenderen en geeft de huid een gezonde, frisse en stralende uitstraling. De ultralichte formule van de blush garandeert een gemakkelijke, nauwkeurige applicatie en professioneel geaccentueerde en gemodelleerde gelaatstrekken. De romige, goed gepigmenteerde blush verspreidt zich gemakkelijk en laat geen strepen achter. Hiermee kunt u de kleurintensiteit opbouwen en zorgt voor een langdurige, matte afwerking.

VOORDELEN:

-Natuurlijke blos, mooie glans en frisheid

-Niet merkbaar op de huid

-Geaccentueerde en gemodelleerde gelaatstrekken

- Romige, aangename, lichte en gepigmenteerde formule

-Het verspreidt zich gemakkelijk en zorgt ervoor dat je de kleurintensiteit kunt opbouwen

HOE TE GEBRUIKEN

Aan het einde van de make-up brengen we blush aan. Om de contouren te laten vervagen, breng je het product zachtjes aan met cirkelvormige bewegingen, beginnend vanaf de punt van de jukbeenderen richting de slapen. Om een natuurlijk effect te verkrijgen, breng je de blushes aan met je vingertoppen.

SAMENSTELLING

Dimethicon, Aqua , Cyclopentasiloxaan, Peg-10 Dimethicon, Mica, Fenyltrimethicon, Dimethicon/Vinyl Dimethicon Crosspolymeer, Butyleenglycol, Dicaprylylcarbonaat, Isodecylneopentanoaat, Dimethicon Crosspolymeer, Disteardimonium Hectoriet, Glycerine, Sorbitan Lauraat, Magnesium , Fenoxyethanol, Aluminium um Hydroxide , Citrus Aurantium Dulcis-olie, oplosbaar collageen, siliciumdioxide, polyglyceryl-3-diisostearaat, triethoxycaprylylsilaan, dinatriumedta, ethylhexylglycerine, synthetisch fluorflogopiet, limoneen, linalool, citral, citronellol, [+/- Ci 15850, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499, Ci77891]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116228

Specifieke referenties

ean13
5907474495620

Hean Creamy Cheeks Crème...

€ 5,20
group_work Toestemming voor cookies