Bielenda Skin Academy Solutions Kalmerend en regenererend Serum Provitamina B5 + CICA + Ektionina 30 ml

€ 6,70
Inclusief belasting

Na het eerste gebruik voelt u dat uw huid gehydrateerd, kalm en gekalmeerd is

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Bielenda Skin Academy Solutions Kalmerend en regenererend Serum Provitamina B5 + CICA + Ektionina 30 ml

Het verzachtende en regenererende serum is speciaal gemaakt voor de verzorging van de gevoelige huid. Het bevat effectieve actieve ingrediënten, zoals 5 % provitamine B5, CICA en ectoïne, die synergetisch samenwerken om de huid een uitgebreide verzorging te bieden. Provitamine B5 heeft een verzachtende en hydraterende werking en herstelt de balans en elasticiteit van de huid. De toevoeging van CICA hydrateert de huid en heeft verzachtende eigenschappen, waardoor eventuele irritaties worden verzacht. Ectoïne daarentegen zorgt voor het juiste niveau van hydratatie van de huid en beschermt deze tegen uitdrogen. De effecten van het gebruik van het serum zijn door tests bevestigd. Na het eerste gebruik voelt u dat uw huid gehydrateerd, kalm en gekalmeerd is. Na een maand regelmatig gebruik van het serum regenereert de huid, verbetert de conditie, wordt ze glad, wordt de droogheid verminderd en krijgt de huid haar comfort en gezonde uitstraling terug.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het serum elke avond in de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen, en laat het intrekken. Breng vervolgens gezichtscrème aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, Panthenol , glycerine, glycerylglucoside, natriumhyaluronaat, ectoïne, Centella Asiatica -extract, polysorbaat 20, hydroxyethylcellulose, dinatrium-EDTA, citroenzuur, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, fenoxyethanol, benzylalcohol, ethylhexylglycerine, parfum (geur) ), Linalool, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115955
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169058579

Bielenda Skin Academy...

€ 6,70
group_work Toestemming voor cookies