Bielenda VERNIEUW UW HUID Bladmasker met vitamine C - diepe regeneratie en stimulatie

Bielenda RENEW YOUR SKIN Bladmasker met vitamine C - diepe regeneratie en stimulatie 1 stuk

€ 3,00
Inclusief belasting
117011

Het masker verheldert de huid effectief, waardoor deze er stralend uitziet

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Bielenda RENEW YOUR SKIN Bladmasker met vitamine C - diepe regeneratie en stimulatie 1 stuk

Een masker ontworpen voor diepe regeneratie en stimulatie van de huid. Dankzij het vitamine C-gehalte verheldert het masker de huid effectief, waardoor deze er stralend uitziet. De formule van het masker hydrateert diep, verbetert de elasticiteit en algehele conditie van de huid, waardoor de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels wordt verminderd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde gezichtshuid. Verwijder het na 15 minuten en masseer het resterende product in de huid of was het af met water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, glycerine, glycerylglucoside, Panthenol , lactobacillusferment, natriumhyaluronaat, saccharomyceslysaatextract, gehydrolyseerd collageen, lecithine, bèta-glucaan, acetylglutamine, bacillus / foliumzuurfermentfiltraatextract, sh-oligopeptide-1, sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-1, sh-Polypeptide-11, sh-Polypeptide-9, 1,2-hexaandiol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , caprylylglycol, butyleenglycol, polysorbaat 20, hydroxyethylcellulose, citroenzuur Zuur, melkzuur, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, benzylalcohol, pentyleenglycol, parfum (geur).

De volledige en actuele samenstelling is altijd beschikbaar op de productverpakking.

117011
veel

Specifieke referenties

Bielenda RENEW YOUR SKIN...

€ 3,00
group_work Cookie toestemming