OnlyBio Hair Cycling 2 minuten hydratatie Express haarmasker 200 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Het express haarmasker is de perfecte oplossing voor droog en broos haar dat snelle hydratatie nodig heeft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

OnlyBio Hair Cycling 2 minuten hydratatie Express haarmasker 200 ml

Het express haarmasker is de perfecte oplossing voor droog en broos haar dat snelle hydratatie nodig heeft. De formule verrijkt met zoethoutextract, algen en natuurlijk hyaluronzuur hydrateert het haar onmiddellijk, waardoor het zacht en soepel aanvoelt. Externe factoren en thermische stylingapparaten drogen het haar intensief. HYDRATION-producten helpen het verloren vocht in het haar aan te vullen en herstellen de natuurlijke glans en zachtheid. De geurtonen van dit masker zijn zeezout, algen, lelie, tuberoos, gember, munt, ceder en muskus, die plezier toevoegen tijdens de verzorging van je haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid masker van 2 minuten aan op vochtig haar. Masseer zachtjes in de hoofdhuid en spoel vervolgens grondig af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Triheptanoïne, Glycerine, Behentrimoniumchloride, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Behentrimonium Methosulfaat, Trioleïne, Propaandiol, Glycyrrhiza Glabra (Zoethout) Wortelextract, Aloe Barbadensis Juice , Natriumhyaluronaat, Behenyl / Stearyl Aminopropaandiol Esters, Stearinezuur , Palmitinezuur, CI 60730, CI 14720, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116241
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805284868

OnlyBio Hair Cycling 2...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies