Delia Eyebrow Expert Wenkbrauwstylingzeep Brons 10 ml

€ 8,20
Inclusief belasting

De transparante zeep is geschikt voor alle wenkbrauwtinten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Delia Eyebrow Expert Wenkbrauwstylingzeep Brons 10 ml

Met deze sterkhoudende zeep met ginseng-extract kun je je haar de hele dag snel stylen en fixeren. Dankzij deze unieke wenkbrauwstylingzeep bereik je het meest modieuze effect van naar boven geborstelde, nauwkeurig gerangschikte haartjes. De set bevat een speciale applicator die deze taak gemakkelijker maakt.

De zeep verzorgt je wenkbrauwen met:

-Maximale grip.

-Het geven van de gewenste vorm.

-Verzorging - dankzij de inhoud van conditionerend ginseng-extract.

-Transparante, zwarte of bruine wenkbrauwstylingafwerking - kies de beste kleur voor jou.

-Styling volgens de laatste trends.

Het voordeel van de zeep is de duurzaamheid en gelijktijdige verzorgingsfunctie. Dankzij regelmatig gebruik worden de wenkbrauwhaartjes goed gehydrateerd en glanzend. De toepassing is eenvoudig: de zeep veroorzaakt geen klontjes en plakt het haar niet aan elkaar. De formule is veganistisch. De transparante zeep is geschikt voor alle tinten wenkbrauwen, maar als je de kleur van de bogen extra wilt benadrukken in een lichte en middelbruine tint, kies dan voor bruine zeep. Voor donkerbruine en zwarte wenkbrauwen is de zwarte versie van zeep het beste. De gelformule garandeert een perfecte styling - de hele dag!

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik het penseel om de juiste hoeveelheid van het product te nemen en breng dit met korte bewegingen op de wenkbrauwen aan.

SAMENSTELLING

Aqua , poloxameer 237, glycerine, panax ginsengwortelextract, fenoxyethanol, benzylalcohol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, ammoniumpolyacrylaat, butyleenglycol, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Laureth-21, natriumdehydroacetaat, CI 77266, CI 77491 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

116370
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5906750804668

Delia Eyebrow Expert...

€ 8,20
group_work Toestemming voor cookies