• -€ 2,40
  • topdeal
  • - € 2,40

Apis Trichological Care Trichologische Peeling voor de hoofdhuid 80 ml

€ 8,70
€ 11,10
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 10,90

Apis Trichological Care Trichological scalp peeling bevat maar liefst 92% natuurlijke ingrediënten. De unieke formule bevat veel voedende ingrediënten diede huid perfect verfrissen en effectief reinigen vrij van onzuiverheden en eeltige opperhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Apis Trichological Care Trichologische peeling bevat maar liefst 92% natuurlijke ingrediënten. De unieke formule bevat veel voedende ingrediënten die de hoofdhuid perfect verfrissen en effectief reinigen van alle onzuiverheden en eeltige opperhuid. Bromelaïne heeft een exfoliërende en verzachtende werking op irritaties en versnelt de regeneratie , terwijl ureum en babassu replanta de huid diep hydrateren. Het in de samenstelling aanwezige muntextract heeft een anti- rooseffect , versterkt en stimuleert de haargroei , terwijl het ginseng-extract regenereert en de bloedcirculatie in de huid verbetert . De scrub is verrijkt met het Baicapil™-complex , een combinatie van drie Scutellaria baicalensis-planten, Triticum vulgare-spruiten en Glycine max-spruiten, die de stamcellen van het haarzakje activeren en beschermen tegen vroegtijdige veroudering , waardoor haaruitval wordt verminderd . De cosmetica maakt het haar dikker en zichtbaar sterker en mooier . Het haar wordt gehydrateerd, glanzend en vol natuurlijke glans .

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid scrub aan op de hoofdhuid en verdeel het goed over het hele oppervlak. Laat het 5 minuten intrekken, spoel het daarna af met warm water en was je hoofd met shampoo.

SAMENSTELLING

Voldoet aan de informatie op de verpakking

104831

Specifieke referenties

ean13
5901810006402

Apis Trichological Care...

€ 11,10 € 8,70
group_work Toestemming voor cookies