ONLYBIO Hair in Balance Rypacz Intensief reinigende haarshampoo 400 ml

ONLYBIO Hair in Balance Voedende haarlotion 100 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Voedende lotion bereid voor zwak, dunner wordend haar medium ;">

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
26

ONLYBIO Hair in Balance Voedende lotion

Voedende lotion voor zwak, uitvallend haar. Wcierka verbetert de conditie van de hoofdhuid en de lokken hebben ideale groeiomstandigheden. Als resultaat zien ze er gezond en mooi uit en wordt het kapsel zichtbaar dikker. De samenstelling omvat plantenextracten - heermoes en fenegriek - ze zijn rijk aan vitamines en mineralen. Ze versterken en regenereren bollen, voorkomen haaruitval, en capsaïcine, verkregen uit chilipepers, stimuleert de haargroei, waardoor er veel babyhaartjes op het hoofd verschijnen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product rechtstreeks op de hoofdhuid aan, tussen de lokken, en wrijf het vervolgens in met ronddraaiende bewegingen. Gebruik de conditioner regelmatig voor een bevredigend effect - elke dag of voor elke haarwasbeurt

SAMENSTELLING

Aqua, Cysteïne, Cyanocobalamine, Thiamine HCL, Faex Extract, Riboflavine, Niacinamide, Biotine, Panthenol , Inositol, Pyridoxine HCL, Propaandiol, Phyllanthus Emblica (Amla) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Bloem Extract, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacate, Polyglyceryl-6 caprylaat/capraat, citroenzuur, glycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, tocoferol, parfum, limoneen.

106274
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209843053

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies