Barwa Zwavel Anti-Acne Alcoholvrije Exfoliërende Tonic 200 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van een gezonde en stralende huid met deze innovatieve tonic

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Barwa Zwavel Anti-Acne Alcoholvrije Exfoliërende Tonic 200 ml

Alcoholvrije Sulphur Exfoliating Tonic is de tweede stap in een uitgebreide huidverzorging en biedt talloze voordelen voor de huid. Vermindert effectief de glans van de huid, reinigt deze grondig, verfrist, verzacht en beperkt de verschijning van onvolkomenheden. Effect? Matte, frisse en schone huid, zonder trekkerig gevoel, met behoud van de juiste pH. De tonic, bedoeld voor dagelijks gebruik 's ochtends en 's avonds, werkt als ondersteuning tegen acne en bestrijdt effectief onvolkomenheden. De alcoholvrije formule reinigt de huid grondig, vernauwt de poriën, verstevigt en verfrist de teint, terwijl de ontwikkeling van mee-eters wordt beperkt. De actieve ingrediënten in de tonic maken de huid van gezicht, hals en decolleté glad en verminderen de glans. Het tonicum helpt ook om de juiste pH-waarde van de huid te behouden. Het belangrijkste ingrediënt van de tonic is glycolzuur, wat tal van voordelen met zich meebrengt:

-Exfoliatie van dode epidermiscellen en huidregeneratie,

- Stimuleert de huid om zichzelf te regenereren,

- Stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in verbeterde elasticiteit, verzachting en versteviging van de huid.

Alcoholvrije Sulphur Exfoliating Tonic is een belangrijk element dat niet alleen de frisheid en matheid van de huid herstelt, ale ook een verjongende werking heeft en onvolkomenheden voorkomt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de tonic aan op een wattenschijfje en veeg zachtjes over je gezicht, hals en decolleté. Gebruik elke ochtend en avond of indien nodig gedurende de dag, en na elke gezichtsreiniging. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , alcoholdenat., glycerine, Panthenol , propyleenglycol, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, zwavel, melkzuur, glycolzuur, citroenzuur, Citrus Aurantium Dulcis fruitextract, appelzuur, wijnsteenzuur, Saccharum Officinarum-extract, Acer Saccharum-extract , Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, PEG-30 Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Citral, Limoneen, Linalool, CI 15985. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114588
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905172331158

Barwa Zwavel Anti-Acne...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies