Makeup Revolution False Lash-mascara

Revolution False Lash-mascara

€ 4,60
Inclusief belasting
116582

Mascara is de ultieme mascara die zorgt voor een natuurlijke maar uitzonderlijk indrukwekkende finish

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Makeup Revolution False Lash-mascara

Mascara is een ongeëvenaarde mascara die zorgt voor een natuurlijke maar uitzonderlijk indrukwekkende finish. Met een uniek, breed gebogen borsteltje is dit product speciaal ontworpen om elke wimper een prachtig veereffect te geven.

Belangrijkste kenmerken:

-Natuurlijke finish: Revolution Wispy False Lash Mascara zorgt voor een natuurlijke finish die tegelijkertijd volume en lengte toevoegt.

-Uniek borsteltje: het breed gebogen mascaraborsteltje zorgt voor een nauwkeurige verdeling van het product op de wimpers, waardoor ze een spectaculair gevederd uiterlijk krijgen.

-Veereffect: Dankzij de speciaal ontworpen formule en applicator scheidt en definieert de mascara elke wimper perfect, waardoor ze een delicaat veereffect krijgen.

-Langdurige werking: Het product blijft vele uren op de wimpers zitten zonder eraf te vallen of uit te lopen, zodat uw make-up de hele dag onberispelijk blijft.

-Universeel gebruik: De mascara is geschikt voor zowel dagelijkse make-up als speciale gelegenheden, waardoor uw ogen een unieke charme en expressiviteit krijgen.

Mascara is de ultieme mascara die zorgt voor een natuurlijke maar uitzonderlijk indrukwekkende finish. Dankzij het unieke borsteltje en de speciaal ontworpen formule geeft deze mascara je wimpers een delicaat veereffect, waardoor volume en lengte wordt toegevoegd. Het langdurige effect en het universele gebruik maken het een ideale keuze voor dagelijkse make-up en speciale gelegenheden.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de opzetborstel aan de basis van je wimpers. Breng de mascara met een zigzagbeweging aan op de punten.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van inci staat altijd op de verpakking

116582
veel

Specifieke referenties

EAN
5057566409698

Revolution False Lash-mascara

€ 4,60
group_work Cookie toestemming