Stars from The Stars Nebula Waves Styling gel voor golven en krullen 200 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Revitaliseert, geeft glans en voedt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Stars from The Stars Nebula Waves Styling gel voor golven en krullen 200 ml

Als je fenomenale krullen wilt bereiken, is het de moeite waard om naar de planeet van bewuste zorg te gaan en het product te proberen - stylinggel voor golven en krullen. Deze gel bevat natuurlijke ingrediënten zoals xylitol, lavendel en betaïne, die 100% vegan zijn en je haar een buitenaardse glans geven. Dankzij de eigenschappen van deze cosmetica kun je de betoverende golven fixeren, de krul benadrukken en de krullen op de juiste manier verzwaren, zonder het risico te lopen van lijmen en volumeverlies. Natuurlijke actieve ingrediënten:

- Maansteen - revitaliseert, geeft glans en voedt

- Xylitol - is een natuurlijke bevochtiger, hydrateert perfect en fixeert de krul

- Lavendel - versterkt het haar en voedt het, verzorgt krullen

- Betaine - hydrateert en conditioneert sterk

HOE TE GEBRUIKEN

Was je haar grondig en knijp er geen overtollig water uit. Werk een kleine hoeveelheid krulactivator in druipend haar zonder uit te spoelen. Grijp nu naar de stylinggel voor golven en krullen, verdeel een kleine hoeveelheid, verdeel het in uw handen en druk het in het haar om krullen te vormen. Droog je haar met een föhn met een diffuser, laat ze op natuurlijke wijze drogen of ploffen - wikkel de gevormde krullen in een katoenen T-shirt of handdoek en laat ze enkele minuten intrekken voor een betere fixatie van de krul.

SAMENSTELLING

Aqua , PVP, Acrylaatcopolymeer, Propaandiol, Lavandula Angustifolia Water , Moonstone , Betaïne, Xylitylglucoside, Xylitol, Anhydroxylitol, Natriumhydroxide, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylaat/Capraat, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur , Tocoferol, Glycerine, Parfum, Benzyl Salicylaat, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110642
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902811783248

Stars from The Stars Nebula...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies