• Nieuw

Ziaja Coconut Vibes voedende Lippenbalsem 10 ml

€ 3,00
Inclusief belasting

Een voedende lippenbalsem die de gevoelige huid van je lippen verzorgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ziaja Coconut Vibes voedende Lippenbalsem 10 ml

Ziaja Coconut Vibes is een voedende lippenbalsem die de gevoelige huid van de lippen verzorgt. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten bevat dit vegan product maar liefst 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formule is gebaseerd op de consistentie van voedende boter, waardoor de balsem de lippen intensief hydrateert en voedt. Dankzij de delicate geur van kokosnoot zorgt het ook tijdens het aanbrengen voor een aangename ervaring.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid balsem aan op de lippen en mondhoeken. Indien nodig meerdere keren per dag gebruiken. Bewaar op kamertemperatuur. Na afkoeling hardt het product uit. Nadat u de tube in uw handen heeft verwarmd, wordt het product zacht, waardoor het aanbrengen gemakkelijker wordt.

SAMENSTELLING

Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Punica Granatum Sterolen, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Gehydrogeneerde Raapzaadolie, Cetyl Palmitaat, Cocos Nucifera (Kokosnoot) Olie, Polyglyceryl-3 Ricinoleaat, Citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) Water , Parfum (Geur), Vanilline . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116635
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887003090

Ziaja Coconut Vibes...

€ 3,00
group_work Toestemming voor cookies