• Nieuw

Stars from the stars SPACE BASE voedende basis die het wimpervolume vergroot 12 ml

€ 4,22
Inclusief belasting

De multifunctionele mascarabasis is een 4-in-1 product

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Stars from the stars SPACE BASE voedende basis die het wimpervolume vergroot 12 ml

De multifunctionele mascarabasis is een 4-in-1 product: het vergroot het volume, maakt de wimpers dikker, langer en conditioneert ze. De cijfers liegen niet: bij toepassingstests merkte maar liefst 90% van de mensen een duidelijke verdikking en toename van het volume van hun wimpers op, 85% merkte een aanzienlijke verlenging op en 80% geloofde dat het product de conditie van de wimpers verbeterde. haren. Het Resulook™ Advanced Botanical Ingredient-complex in een veganistische formule, bestaande uit meer dan 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, voedt en verbetert de verankering van het haar en stimuleert de groei ervan. Cellulose verzacht de wimpers, waardoor hun weerstand tegen beschadiging toeneemt, en de hoge concentratie ricinusolie stimuleert de haargroei, hydrateert en voedt ze. Wimpers worden onmiddellijk mooier - dankzij de extra laag die volume en lengte opbouwt en de hechting van de mascara vergroot, en na verloop van tijd - dankzij de verzorgende eigenschappen die de groei en dichtheid stimuleren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag witte basis aan op je wimpers voordat je mascara aanbrengt om het effect te versterken. Gebruik regelmatig om van steeds mooiere wimpers te genieten.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Oryza Sativa Cera, Ricinus Communis Zaadolie, Gehydrogeneerde Ricinusolie Isostearaat, Copernicia Cerifera Cera, Shorea Robusta Hars, Pullulan, Palmitinezuur, Stearinezuur, Helianthus Annuus Zaadolie, Glycerylstearaat SE, Cetylalcohol, Cellulose, Pentyleenglycol , Glycerylcaprylaat, Sorbitol, Sclerotiumgom, Kaliumhydroxide, Xanthaangom, Magnolia Officinalis Schorsextract, Trehalose, Tocoferol, Myrothamnus Flabellifolia Blad-/Stengelextract. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116936

Specifieke referenties

ean13
5905805286084

Stars from the stars SPACE...

€ 4,22
group_work Toestemming voor cookies