• Nieuw
Garnier Hyaluronic Aloe All-In-1 BB Cream hydraterende BB-crème voor de gecombineerde en vette huid Licht 50 ml

Garnier Hyaluronic Aloe All-In-1 BB Cream hydraterende BB-crème voor de gecombineerde en vette huid Licht 50 ml

€ 7,80
Inclusief belasting
118048

Hydraterende BB crème voor de gecombineerde en vette huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Garnier Hyaluronic Aloe All-In-1 BB Cream hydraterende BB-crème voor de gecombineerde en vette huid Licht 50 ml

Een multifunctionele BB-crème gemaakt voor de normale en droge huid, die zorgt voor onmiddellijke glans en perfecte dekking van kleine onvolkomenheden. De uitzonderlijk lichte textuur zorgt ervoor dat de huid er natuurlijk uitziet, alsof u geen make-up draagt, terwijl u er de hele dag stralend en glad uitziet.

Functies:

-Het bedekken van onvolkomenheden en het verenigen van de kleur - de crème maskeert op milde wijze kleine onvolkomenheden van de huid, waardoor deze een gezond, uniform uiterlijk krijgt.

-Hydratatie gedurende 24 uur - dankzij de formule verrijkt met hyaluronzuur en aloë hydrateert de crème de huid intensief en herstelt de natuurlijke glans.

-UV-bescherming – bevat een zonnebrandcrème die de huid helpt beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

-Lichte formule - zorgt voor draagcomfort, laat de huid ademen en belast deze niet, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks gebruik.

Garnier BB Cream is de perfecte oplossing voor vrouwen die willen genieten van een natuurlijk ogende, stralende huid en tegelijkertijd willen profiteren van de verzorgende en beschermende voordelen van BB Cream.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke ochtend als een gewone vochtinbrengende crème. Om de dekking te vergroten, brengt u de crème in een dikkere laag aan.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , dimethicon, glycerine, fenylbenzimidazoolsulfonzuur, propaandiol, pentyleenglycol, dimethicon/peg-10/15 kruispolymeer, natriumchloride, natriumhydroxide, fenoxyethanol, parfum/geurstof, chloorfenesine, triethoxysilylethylpolydimethylsiloxyethyldimethicon, isopropyltitaniumtriisostearaat, aloë barbadensis Juice , dinatriumedta, aluminiumoxide, dipropyleenglycol, linalool, benzylsalicylaat, limoneen, natriumcitraat, benzylalcohol, natriumhyaluronaat, geraniol, citral, tocoferol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118048
veel

Specifieke referenties

EAN
3600542415156

Garnier Hyaluronic Aloe...

€ 7,80
group_work Cookie toestemming