Tołpa Dermo Face Sebio Max Effect. Gommage peeling masker met zilver 8 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Reinigt diep

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Tołpa Dermo Face Sebio Max Effect. Gommage peeling masker met zilver 8 ml

Het masker is een stollend masker in de vorm van een gommage peeling, zonder partikels. Reinigt diep dankzij fytinezuur en een speciale verwijderingsmethode. Het is voldoende om het van de huid af te vegen nadat het is opgedroogd om de vereelte opperhuid onmiddellijk te exfoliëren en de poriën te reinigen. Zilveren microdeeltjes elimineren ongunstige bacteriën. Aanhoudende en terugkerende imperfecties: papels, puisten en mee-eters worden verminderd. Verkleuringen worden opgehelderd. De huid blijft glad, mat en de poriën worden vernauwd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op een schone en droge gezichtshuid, vermijd de oogcontouren. Laat ongeveer 15 minuten stollen. Rol en wrijf het dan voorzichtig met droge handen van je gezicht. Spoel het residu af met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , Hydroxyethyl Acrylaat/Natrium Acryloyldimethyl Tauraat Copolymeer, CI 77163, Fytinezuur, Coco-Caprylaat, Panthenol , Turf Extract, Methylpropanediol, Hexyleen Glycol, Natrium Polyacrylaat, Tocoferol, Dinatrium EDTA, Parfum, Cinnamomum Zeylanicum Schors Extract, Sarcosine, Polysorbaat 60, Sorbitan Isostearate, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexyl Hydroxystearate, Capryloyl Glycine, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, CI 77820. De huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109457
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902719416705

Tołpa Dermo Face Sebio Max...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies