Isana Anti-rimpel verzorging capsules Q10 7 x 0,38 ml

€ 2,70
Inclusief belasting

Capsules voor verzorging tegen rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Isana Anti-rimpel verzorging capsules Q10 7 x 0,38 ml

Anti-rimpel verzorgingscapsules met een anti-age complex voor de veeleisende huid. Ze verminderen de diepte van rimpels tot 9%. Antirimpelcapsules bevatten een verzorgend middel met een krachtige antioxidantformule die de huid beschermt en haar microstructuur glad maakt. Het resultaat is een gladdere huid en een merkbaar elastischere huid. De verzorgende formule beschermt de huid tegen vrije radicalen. Algenextract ondersteunt de synthese van hyaluronzuur en collageen. Co-enzym Q10 en vitamine E ondersteunen de natuurlijke bescherming van de huid tegen vroegtijdige veroudering onder invloed van licht.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het wassen en reinigen van de huid, neemt u de capsule en opent u deze door de kop te draaien. Verdeel de inhoud van de capsule gelijkmatig over gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Dimethicon, Dicaprylyl Ether, Gehydrogeneerd Polyisobuteen, Isohexadecaan, Trisiloxaan, Squalaan, Helianthus Annuus Zaadolie, Tocoferol, Alaria Esculenta Extract, Ubiquinone, Capryli/ Capric Triglyceride, Parfum, Benzyl Salicylate, Alpha_Isomethyl Ionone, Lianlool, Citronellol. De actuele samenstelling staat op de productverpakking

109574

Specifieke referenties

ean13
4305615551272

Isana Anti-rimpel...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies