Dax Perfecta Gezichtsmasker intensief hydraterend Relaxed Jamaica 10 ml

€ 1,50
Inclusief belasting

Intens hydraterend gezichtsmasker.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dax Perfecta Gezichtsmasker intensief hydraterend Relaxed Jamaica 10 ml

Het RELAXED JAMAICA-masker is een fluweelzacht romig masker met een innovatieve textuur die lijkt op een pluizige wolk, die zorgt voor een uitzonderlijk diepe hydratatie van de huid. Dit masker herstelt het juiste niveau van hydratatie van de huid en vermindert het onaangename trekkerige gevoel. Het wordt aanbevolen voor de verzorging van alle huidtypes, vooral droge, vermoeide en behoefte hebben aan extra energie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dikkere laag van het masker aan op de gereinigde en droge huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd daarbij de oog- en mondzone. Laat 10-15 minuten intrekken en was daarna af met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, glycerine, capryl/caprinezuurtriglyceride, dicaprylylether, cetearylalcohol, cannabis sativa-zaadolie, betaïne, tephrosia purpurea-zaadextract, tocoferol, propyleenglycol, natriumpolyacrylaatzetmeel, cetearylglucoside, natriumsulfaat, octadecyldi-T-butyl -4 Hydroxyhydrocinnamate, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Parfum, Limonene, Linalool, CI 77891, Mica, Tin Oxide, CI 19140, CI 42051, CI 14720. De huidige samenstelling staat op de verpakking.

110335

Specifieke referenties

ean13
5900525069597

Dax Perfecta Gezichtsmasker...

€ 1,50
group_work Toestemming voor cookies