Balea Strips voor het verwijderen van mee-eters 6 stuks

€ 6,80
Inclusief belasting

Reinigingsstrips met aloë vera voor een diepe reiniging van neus, voorhoofd en kin

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Balea Strips voor het verwijderen van mee-eters 6 stuks

Reinigingsstrips met aloë vera zijn de perfecte oplossing voor een diepe reiniging van neus, voorhoofd en kin. Ze zijn hygiënisch, nauwkeurig en snel in gebruik. De formule van de strips bevat aloë vera, dat kalmerende en regenererende eigenschappen heeft voor de huid. Deze reinigingsstrips zijn speciaal ontworpen voor gebruik op delen van de huid die bijzonder zijn blootgesteld aan vervuiling. Dankzij hen worden verstopte poriën effectief gereinigd van overtollig vet en onzuiverheden, wat leidt tot een diepe en heldere reiniging van de huid. Regelmatig gebruik van de strips kan ook de vorming van mee-eters en andere onzuiverheden voorkomen. Dankzij de comfortabele en gemakkelijk te gebruiken riem wordt reinigen eenvoudig en effectief. U kunt genieten van een frisse en gereinigde huid op de neus, het voorhoofd en de kin en het effect van zuiverheid en gladheid voelen.

HOE TE GEBRUIKEN

Bevochtig de huid van de neus. Verwijder met schone handen de pleister van de folie. Breng de strip aan op de neus en druk licht aan. Laat ongeveer 10-15 minuten op de huid zitten.

SAMENSTELLING

Vp/va copolymeer, aqua , glycerine, bentoniet, polyvinylalcohol, hamamelis virginiana bladextract, butyleenglycol, ethylhexaandiol, 1,2-hexaandiol, melaleuca alternifolia bladolie, salicylzuur, natriumhydroxide, fenoxyethanol, limoneen, ci 77891. Huidig samenstelling aangegeven op de productverpakking

111688
a lot

Specifieke referenties

Balea Strips voor het...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies