Isana lifting face concentraat in ampullen Hyaluron Intense 7 x 2 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Fijne rimpels en lijntjes worden van binnenuit opgevuld, waardoor ze minder diep worden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Isana lifting face concentraat in ampullen Hyaluron Intense 7 x 2 ml

isana hyaluron intens liftend concentraat is een behandeling die 72 uur lang intense hydratatie geeft en is bedoeld voor alle huidtypes. Dit effectieve concentraat heeft een zichtbaar verstevigend effect op de huid en vermindert effectief de diepte van rimpels. De formule van het product bevat 6 soorten puur hyaluronzuur, die de huid intensief hydrateren en een langdurige binding van water mogelijk maken. Hyaluronzuur staat erom bekend dat het een grote hoeveelheid water kan vasthouden en het tot 10 keer meer kan binden dan zijn eigen volume. Het werkt op verschillende huidlagen en vult de vochtreserves aan. Hierdoor worden fijne rimpels en lijntjes van binnenuit opgevuld, waardoor ze minder diep worden. Daarnaast bevat het concentraat collageen, wat ook helpt om water vast te houden in de huid en er een beschermend laagje op vormt. Hyaluronzuur met verschillende molecuulgewichten werkt op verschillende niveaus van de huid en ondersteunt het celvernieuwingsproces. Pro-vitamine B5 en andere waardevolle plantaardige vochtinbrengers, zoals glycerine en betaïne, zorgen voor een verzorgd gevoel van de huid en geven de teint een frisse uitstraling. Het hyaluron intens lifting concentraat is een product dat de huid effectief hydrateert, rimpels vermindert en de huid een stralende uitstraling geeft. Dankzij de unieke formule is het een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar intense hydratatie en een liftend effect.

HOE TE GEBRUIKEN

Tik lichtjes op de kop van de ampul om de resterende vloeistof terug te laten vloeien in de ampul. Volg daarna stappen 1-3. Plaats de bijgevoegde opener op de hals van de ampul, deze moet merkbaar vastklikken. Breek met een beslissende beweging de hals van de ampul af op de gemarkeerde plaats. Giet de inhoud van de ampul op een gereinigde hand, verdeel het concentraat gelijkmatig over gezicht, hals en decolleté en dep zachtjes. Vermijd de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, betaïne, butyleenglycol, polyglyceryl-4-capraat, polyglyceryl-6-caprylaat, alcoholdenat., xylitylglucoside, natriumhyaluronaat, oplosbaar collageen, Panthenol , fenoxyethanol, anhydroxylitol, xylitol, xanthaangom, maltodextrine, glucose, ethylhexylglycerine, parfum, Alcohol, citroenzuur, tris(tetramethylhydroxypiperidinol)citraat, pantolacton, limoneen, benzylalcohol, CI 42090. De huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111417
a lot

Specifieke referenties

ean13
4305615883274

Isana lifting face...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies