Isana Q10 Anti-rimpel gezichtsconcentraat in ampullen 7 x 2 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Het anti-rimpelconcentraat is gemaakt om het micro-reliëf van de huid te verbeteren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Isana Q10 Anti-rimpel gezichtsconcentraat in ampullen 7 x 2 ml

Het anti-rimpelconcentraat is gemaakt om de microsculptuur van de huid te verbeteren en te beschermen met een formule met een sterk antioxiderende werking. Dit product is ontwikkeld om de huid gladder en merkbaar soepeler te maken. Beauty - Glow -Complex, vervat in het concentraat, verbetert de stevigheid van de huid en geeft deze een stralende uitstraling. Daarnaast beschermt de verzorgende formule de huid tegen de werking van vrije radicalen, die het verouderingsproces van de huid kunnen versnellen. Co-enzym Q10, ingesloten in liposomen, heeft antioxiderende eigenschappen en levert energie aan huidcellen. Biosacchariden en plantaardige glycerine hydrateren de huid, terwijl cafeïne een stimulerend effect heeft en tekenen van vermoeidheid helpt verminderen. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om het anti-rimpel concentraat regelmatig aan te brengen op de gereinigde huid van gezicht en hals. Door regelmatig gebruik van het concentraat kan de huid er gladder, elastischer en stralender uitzien.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem na het reinigen van de huid het concentraat in uw hand en kantel de meegeleverde openingstool over de bovenkant van de ampul totdat deze vastklikt. Open de hals van de ampul met een scherpe beweging op de ring. Plaats de inhoud in de palm van je hand en verdeel het gelijkmatig over het gezicht, de hals en de borst door zachtjes te kloppen. Vermijd de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Polyglyceryl- 5 Lauraat, Methylpropanediol, Panthenol , Fenoxyethanol, Bentoniet, Alcohol Denat., Tocoferol, Helianthus Annuus Zaadolie, Lecithine, Acrylaten/C 10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Cafeïne, Olive Decyl Esters, Parfum, Ethylhexylglycerine , citroenzuur, benzylalcohol, benzylsalicylaat, gehydrateerd siliciumdioxide, Euterpe Oleracea-fruitextract, biosaccharide gom-1, ubiquinon, linalool, natriumhydroxide, melkzuur, alfa-isomethylionon, squalaan, pantolacton, kaliumsorbaat, citronellol, chlorella vulgaris-extract , Anijs Alcohol, Sorbinezuur, Maris sal. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111408
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615481883

Isana Q10 Anti-rimpel...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies