Isana Face concentraat in Retinol ampullen 7 x 2 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Retinol concentraat zorgt voor een driedimensionaal liftend effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Isana Face concentraat in Retinol ampullen 7 x 2 ml

Retinol-concentraat zorgt voor een driedimensionaal liftend effect dankzij de unieke formule die retinol, hyaluronzuur en sheaboterolie bevat. Deze crème verstevigt en definieert de contouren, gaat de zichtbare tekenen van veroudering tegen en verbetert de huidtextuur. Bij regelmatig gebruik van deze crème worden fijne lijntjes en rimpels verminderd en wordt de huid elastischer en steviger, waardoor de teint er gladder en jonger uitziet. Daarnaast versterkt de crème de natuurlijke huidbarrière, beschermt deze tegen uitdroging en ondersteunt het behoud van een jeugdige uitstraling en een stralende teint. Retinol heeft een positief effect op de regeneratie en elasticiteit van de huid en zorgt voor een egale en egale teint. Laagmoleculair hyaluronzuur heeft een diep hydraterende en intensief voedende werking, vult vochtvoorraden in de huid en vermindert rimpels en lijntjes. Karitéboterolie vermindert droge lijntjes en maakt de huid glad en soepel.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem na het reinigen het concentraat in de hand en plaats het bijgevoegde kaartje op de kop van de ampul om het openen te vergemakkelijken. Breek de hals van de ampul met een scherpe beweging op de ring. Giet de inhoud in de handpalm, verdeel gelijkmatig over gezicht, hals en decolleté en dep zachtjes. Vermijd de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, Helianthus Annuus-zaadolie, dicaprylylcarbonaat, polyglyceryl-3 methylglucosedistearaat, Butyrospermum Parkii-boter, Panthenol , retinylpalmitaat, natriumhyaluronaat, cococaprylaat/capraat, cellulose, xanthaangom, parfum, sclerotiumgom, ethylhexylglycerine, tocoferol, Citroenzuur, pantolacton, natriumcitraat, fenoxyethanol, CI 77491 Huidige samenstelling zoals vermeld op de productverpakking

111422
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615933498

Isana Face concentraat in...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies