Isana Oogkussentjes Exotic Party 2 stuks

€ 1,69
Inclusief belasting

Oogpleisters zijn een geweldige manier om vermoeide oogzones te revitaliseren en voor intense hydratatie te zorgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Isana Exotic Party ooglapjes 2 stuks

Oogpleisters zijn een geweldige manier om vermoeide oogzones te revitaliseren en voor intense hydratatie te zorgen. Dankzij de actieve combinatie van hyaluronzuur, pioenextract en de exotische geur van kokosnoot passen deze aangenaam koele pads zich perfect aan de gevoelige oogzone aan, waardoor de huid de actieve ingrediënten effectief kan opnemen. Regelmatig gebruik ervan helpt de zichtbaarheid van donkere kringen, zwellingen en de eerste tekenen van vermoeidheid rond de ogen te verminderen. Geniet van een verfriste en gehydrateerde look met ooglapjes

HOE TE GEBRUIKEN

Scheur de folie en verwijder de ooglapjes. Breng de pads aan op de gereinigde huid direct onder de ogen. Laat 15-20 minuten staan. Verwijder de pads en dep of masseer eventuele resten zachtjes in.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Propyleenglycol, Trehalose, Paeonia Suffruticosa Water , Natriumhyaluronaat, Aloe Barbadensis Juice , Maltodextrine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Glucose, Dinatrium EDTA, 1,2-Hexaandiol, Propaandiol, Xanthaangom, Hydroxyacetofenon, Panthenol , Caprylhydroxaminezuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113008

Specifieke referenties

ean13
4305615975665

Isana Oogkussentjes Exotic...

€ 1,69
group_work Toestemming voor cookies