Isana Verzorgingscapsules Retinol Booster 7 x 0,38 ml

€ 2,70
Inclusief belasting

Een intensief verzorgingsproduct dat inwerkt op de diepte van rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Isana Retinol Booster verzorgingscapsules 7 x 0,38 ml

Retinol Booster verzorgingscapsules zijn een intensief verzorgingsproduct dat inwerkt op de diepte van rimpels. Ze bevatten een sterk actief ingrediënt, retinol, dat huidvernieuwingsprocessen stimuleert en de elasticiteit ervan kan verbeteren. Amandelolie ondersteunt de nachtelijke regeneratie van de huid, voorkomt uitdroging en handhaaft het juiste hydratatieniveau. Deze verzorgingscapsules zorgen ervoor dat uw huid er jonger uitziet en vermoeidheidsrimpels verminderen. Uit tests bleek dat 95% van de gebruikers na 4 weken gebruik een positief effect bemerkte in de vorm van een vermindering van de diepte van de rimpels. Dankzij deze capsules geniet je van een gezondere en stralendere huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Nadat u uw gezicht heeft gereinigd, neemt u de capsule in uw hand en opent u deze door het capsuledeksel los te draaien. Verdeel de inhoud van de capsule gelijkmatig over het gezicht, de hals en het decolleté en masseer zachtjes in. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Octyldodecanol, helianthus annuus zaadolie, simmondsia chinensis zaadolie, coco-caprylaat, prunus amygdalus dulcis olie, rosa canina fruitolie, squalaan, tocoferol, tocoferylacetaat, parfum, linalool, geraniol, limoneen vol, huidige INCI samenstelling staat altijd op de verpakking .

113010

Specifieke referenties

ean13
4305615783604

Isana Verzorgingscapsules...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies