Isana Verzachtend gezichtsmasker 2 x 8 ml

€ 1,29
Inclusief belasting

Geurvrij masker met panthenol, allantoïne en bisabolol

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Isana Verzachtend gezichtsmasker 2 x 8 ml

Het geurvrije masker met panthenol, allantoïne en bisabolol werkt effectief om vochtverlies te voorkomen, maar ook om de huid te regenereren en intensief te voeden. Het laat geen vettig laagje achter op de huid, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Pantenol , dat in grote hoeveelheden aanwezig is, staat bekend om zijn jeukwerende en droge huideigenschappen. Onderzoek uitgevoerd bij 9-1 1% van de testers bevestigde een onmiddellijke ontspanning en kalmering van de huid na gebruik van het masker, evenals een effectieve vochtretentie door de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het reinigen royaal en gelijkmatig aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Vermijd de ogen en mondgebieden. Na ongeveer 5 minuten inwerken masseer je het overtollige product in of verwijder je het met een gezichtsdoekje. Gebruik regelmatig 2-3 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Helianthus Annuus-zaadolie, Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Glycerine, Panthenol , Cocoglyceriden, Natriumcetearylsulfaat, Allantoïne, Bisabolol, Tocoferol, Ethylhexylglycerine, Pantolacton, Fenoxyethanol, Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113030
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615965871

Isana Verzachtend...

€ 1,29
group_work Toestemming voor cookies