Dermika MAESTRIA Anti-Age Therapy luxe anti-rimpel gezichtsmasker 7g

€ 2,70
Inclusief belasting

Vermindert de zichtbaarheid van rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Dermika MAESTRIA Anti-Age Therapy luxe anti-rimpel gezichtsmasker 7g

Maestria Anti-Age Therapy is een luxe lijn anti-rimpelmaskers verzadigd met geconcentreerde actieve ingrediënten met bewezen effecten om de rijpere huid een jonger en perfecter uiterlijk te geven.

Belangrijkste kenmerken:

-Antirimpelmasker.

-Gebaseerd op slakkenslijmextract.

- Verstevigt en verzorgt de huid.

-Vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker 's avonds aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen. Laat een nacht staan om te absorberen. Gebruik één of twee keer per week. Na het aanbrengen raadt de fabrikant aan om uw handen te wassen. Wanneer u het masker gebruikt, vergeet dan niet om dagelijks bescherming tegen de zon te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Snail , olusolie, oryza sativa-zemelenolie, Olea Europaea-schilolie, cetearylolivaat, capryl-/caprinezuurtriglyceride, cetearylalcohol, glycerylstearaat, gehydrogeneerde coco-glyceriden, sorbitanolivaat, hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, Olea Europaea Fruit Oil, Squalane, Dimethicone, Polysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Sorbitan Isostearate, Phenoxyethanol, Parfum, Linalool, Limonene, Gold , CI 77400, CI 77820. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

113243
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902046768768

Dermika MAESTRIA Anti-Age...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies