Dermika Sensation actief Anti-aging gezichtsmasker 7 gr

€ 2,30
Inclusief belasting

Speciaal aanbevolen voor vrouwen ouder dan 35 jaar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Dermika Sensacja actief Anti-aging gezichtsmasker 7 gr

Dermika Beauty Masks Sensacja is een lijn anti-aging maskers, perfect voor de verzorging van alle huidtypes. Het masker bevat extract van zoete amandel, dat de huid effectief verstevigt. Bovendien dringen plantenstamcellen, ingesloten in liposomen, diep in de huid door, beschermen ze tegen verouderingsprocessen en ondersteunen ze het vermogen om zichzelf te regenereren. Speciaal aanbevolen voor vrouwen ouder dan 35 jaar.

Functies:

-Plantaardige stamcellen ingesloten in liposomen beschermen tegen verouderingsprocessen en ondersteunen het vermogen van de huid om zichzelf te regenereren.

-Zoete amandelextract werkt als een hefnet, verbetert de spanning van de huid en maakt deze glad.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde huid van gezicht en hals. Masseer met cirkelvormige bewegingen gedurende ongeveer een minuut. Laat nog eens 15-20 minuten staan om te absorberen.

SAMENSTELLING

Aqua , DiCaprylylcarbonaat, Macadamia Integrifolia Zaadolie, Propyleenglycoldicaprylaat/DiCapraat, Vitis Vinifera Zaadolie, Glycerine, Glycerilstearaat, Propyleenglycol, Cetylalcohol, Glycerylstearaatcitraat, Dimethicone, Simmondsia Chine Is Zaadolie, Dipalmitoyl HydroxyProline, Prunus Amygdalus Dulcis Zaadextract, Castanea Sativa-extract, Malus Domestica-fruitcelcultuurextract, sericine, tocoferol, ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, polymethylmethacrylaat, triethanolamine, pentaerythrityldistearaat, palmitinezuur, carbomeer, PEG-8, dinatrium-EDTA, ethylhexylglycerine, xanthaangom, citroenzuur Zuur, lecithine, diazolidinylureum, methylparaben, propylparaben, fenoxyethanol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113255
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902046370169

Dermika Sensation actief...

€ 2,30
group_work Toestemming voor cookies