Voedende Collageen ooglapjes 60 stuks

€ 9,80
Inclusief belasting

De formule van de vlokken is verrijkt met collageen, dat de huid rond de ogen intensief voedt en hydrateert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Voedende Collageen ooglapjes 60 stuks

Ontdek Collagen Nourishing Eye Patches - een set van 60 stuks die de gevoelige huid rond de ogen intensief verzorgen. Met een met collageen verrijkte formule zorgen deze pads voor hydratatie en voeding, waardoor de tekenen van veroudering worden verminderd.

Belangrijkste voordelen:

-Voeding met collageen: De formule van de vlokken is verrijkt met collageen, dat de huid rond de ogen intensief voedt en hydrateert.

-Intensieve hydratatie: De vlokken zorgen voor een diepe hydratatie van de huid en herstellen de elasticiteit ervan.

-Vermindert tekenen van veroudering: Regelmatig gebruik helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor uw huid een jeugdige uitstraling krijgt.

-Praktische verpakking: een set van 60 stuks garandeert een lange gebruiksduur en de praktische verpakking maakt het gemakkelijker om de pads te gebruiken.

Dompel jezelf onder in een verzorgingsritueel met Collagen Nourishing Eye Patches, die zorgen voor intense hydratatie en voeding, waardoor de huid rond je ogen een gezonde en jeugdige uitstraling krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig je gezicht met warm water, breng je favoriete vochtinbrengende crème aan en plaats de pads onder je ogen. Laat het 20 minuten intrekken en dep dan zachtjes de resterende essence tot het is opgenomen.

Veel gebruikt: de pads kunnen eenvoudig op verschillende gebieden worden bevestigd, zoals de wenkbrauwen, nasolabiale fa , de ogen en de nek, waardoor intensieve zorg wordt geboden waar dit het meest nodig is.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115556

Specifieke referenties

ean13
6973098898450

Voedende Collageen...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies